Кметът на Община Ловеч се срещна с жители на с. Лешница

08 март 2021 18:50

Кметът на Община Ловеч се срещна с жители на с. Лешница
© Община Ловеч
462 2

Днес, 8 март, кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова се срещна с жители на с. Лешница, съобщиха от пресцентъра на общината.

На срещата присъства кметския наместник на селото Дамян Дамянов и представители на обществения съвет. Поводът бе предстоящото облагородяване на пространството пред читалището и пенсионерския клуб.

В Ловеч отбелязаха 3 март с тържествена церемония

Желанието на жителите на селото е да се довърши паметната плоча на загиналите във войните от с. Лешница. Необходимо е да се доизградят три мраморни плочи с имената на загиналите в трите войни. Идейният проект, който представиха пред кмета включва още оформяне на алеи и засаждане на цветя.

„Община Ловеч с радост подкрепя подобни родолюбиви каузи и сега ще съдействаме за довършването на това пространство. В днешния празничен ден се обръщам и към дамите. Пожелавам да Ви обичат деца и внуци, да Ви подкрепят и помагат, защото всеки един от нас има нужда от човек до себе си, на когото да се опира. Така, както Вие сте ги извели по техния житейски път, така сега те да се връщат към вас. Пожелавам Ви пълна къща с щастие. Поднасям Ви пролетни цветя, които да засадите тук. Отглеждайте ги с любов, да цъфтят през годините и да се множат цветовете в живота ни“, с топли думи Корнелия Маринова честити Осми март-международния ден на жената на жителките на с. Лешница.

 

Novini.bg
462 2

Свързани новини

Коментари (2)

Добави коментар
Marya21

2021.04.10 | 03:56

91184
­­В­и­ж­т­­е­­­ ­­м­­о­я­­т­­­а­ ­­т­­­и­­й­­­н­ ­­­п­­­у­­­т­­­к­а­­­ ­­­-­­ ­W­­W­­W­­.­­B­­G­­1­­­7­.­­C­L­­U­B­
ГЕШЕВ ЗАЩИТАВА МАФИЯТА ГЕРБ И О.П

2021.03.08 | 19:31

33464
Гешев до евродепутатите: Направено е всичко по делата и проверките, свързани с Борисов, престъпление няма

Добави коментар

Водещи новини