От БСП пак паднаха за дузпа, но тоя път и наториха терена

  • 08 март 2021 17:27

  • 5754
  • 0
От БСП пак паднаха за дузпа, но тоя път и наториха терена
© Pixabay/ Колаж: Novini.bg

За БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, по подразбиране, знаем, че е силно про-руска (понякога се чудим дали не е по-руска отколкото българска), но висините, до които достигат, не спират да ни забавляват. Левицата пак изглежда като да симулира загриженост (направо страх), но този път успяха и малко и да изцапат терена…

***

САЩ обвиниха Русия в разпространяване на дезинформация за западните ваксини, съобщи Свободна Европа. Това, разбира се, не е новина, дори и слепите и глухите знаят как Русия приема всичко „Западно“ и как техните болни са най-здравите болни в света, ладите са по-яки от мерцедесите, а за научна мисъл пък хептен да не си правим труда да сочим някой за по-добър от тях…

Все пак… Свободна Европа ни подсети и за още нещо важно: „Преди години кампания на КГБ разпространи информация, че американски биологични лаборатории са отговорни за разпространяването на СПИН-а“.

Мхм…

След като руснаците казаха, че Западът нарочно им „цензурирал“ ваксината, от Европейската агенция по лекарства (ЕМА) обясниха, че въобще не е постъпвало при тях искане за разглеждане на ефикасността и безопасността на Спутник V. 

***

Искам още отсега да подчертая, че този материал НЕ Е срещу руската ваксина, защото се оказва, че тя е доста добра. Този материал е СРЕЩУ лицемерието на някои хора, които плашат гаргите с глупости, а по същата „линия“ се опитват да заобикалят правилата, както са заявили, че техните „конкуренти“ са го направили… Както и да е – ще стане ясно по-надолу. 

Какво общо имат БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е ли? Чудите се какво правят те в цялата картинка? Ето какво:

БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е имат партийна телевизия, която се казва БСТВ („с“-то стои за „Свободна“. Да, знам – аз също го намирам за иронично). В нея се излъчи репортаж, който изкара „Западните“ ваксини кофти работа. Не са били тествани достатъчно (не е вярно!), имали много странични ефекти (на брой – да, но на опасност – не!), с една такава загадъчна и мрачна музика се опитват да си играят с и без това изопнатите нерви на аудиторията. Предизборно ни е, ей! 

От БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е пък също така настояват да се вкара руската ваксина, без одобрение от ЕМА и направо да почнат да ни я слагат. Отново да подчертаем – ваксината съвсем не е лоша. Тя наподобява вече разработените „Западни“. С положителните ѝ страни, със страничните ефекти – всичко. 

Факт е обаче, че за Pfizer, Astra Zeneca и Moderna от Европейска агенция по лекарства (ЕМА) са изискали документацията за проведените изследвания, ваксините са проверени, МИНАЛИ СА ВСИЧКИ НЕОБХОДИМИ ПРОЦЕДУРИ, а от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е ТВ все пак ни обясняват, че „не се знае“ дали не са опасни. Не знам те какви тестове и изследвания очакват. Да излезе някой другар, да удари два шота ваксина с кисела краставичка и да изпее нещо, че да го видим, че е здрав ли? Не знам. Както и да е. 

Същевременно с това искат руската ваксина, която не е минала одобрение на ЕМА, не е проверена, нямаме официална информация. За нея другарите някак си знаят… че е добра и не им трябва одобрение на експерти. Изведнъж вече не им трябват и тестове, нищо не им трябва. 

Не казвам, че в речника срещу думата „лицемерие“ има снимка на „Корнелия и Сие“, просто казвам, че не е изключено след време да се появи…

Опитът на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е ТВ да пробута „съмнение“ на фона на трагична музика, че ваксините причинявали рак, видите ли, е меко казано гавра с един народ насред пандемия, който и без това е най-бързо топящият се в света, най-болен в Европа, а както се оказа – и сред най-страхливите по отношение на ваксините (именно заради такива „капацитети“ като БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е ТВ). 

Със същия успех и същото позоваване на псевдонаука, като тях, всеки може да си прави „експерименти“ с аудиторията. Например можем да кажем: няма проучвания и медицински доказателства, че сляпото следване на БКП не причинява рак… Факт ли е? Факт е – няма такива проучвания. Да оставим на публиката да си прави заключенията сама е хитър трик, разбира се. 

От кремълския информационен вятър през последната година разбрахме какво ли не – то не беше, че вирусът е измислица, но същевременно е и биологично оръжие (нищо, че не съществуваше), то не бяха версии и варианти за контролиране на населението на света, Бил ГейтсБил ГейтсУѝлям Хѐнри Гейтс III (на английски: William Henry Gates III, по-известен като Бил Гейтс) ни дебнеше със спринцовки зад ъгъла – да ни сменя ДНК-то, то не бяха правителства-убийци, то не бяха чудесии.

Но най-новото в цирковата програма е „ваксината ми е по-добра от ваксината ти“. И кой ще припява рефрена най-силно в България? Най-свободната от всички „български“ партии и най-свободната ѝ телевизия, разбира се. Как кой? 
 

Последвайте канала на

Александър Томов
5754 0

Свързани новини

Водещи новини