Зам.-кметът на Асеновград: Важно е да отстояваме независимостта и свободата си

03 март 2021 19:33

Зам.-кметът на Асеновград: Важно е да отстояваме независимостта и  свободата си
©
999 3

Заместник-кметът по хуманитарните дейности в Асеновград инженер Петър Петров присъства в село Избеглии на тържественото отбелязване на 143-тата годишнина от Освобождението на България от османско робство.

Програмата започна точно в 11:00 ч. Тържественото честване бе открито от кмета на населеното място Йордан Райчев и заместник-кмета на общината Петър Петров.

"Гордейте се, че сте наследници на едни велики българи", каза пред присъстващите Райчев.

"На 3-ти март България най-после получава своето признание и достойно място, както на картата, така и в историята на Европа. Днешният празничен ден е доказателство, че саможертвата на всички граждани, които отдадоха своя живот за Освобождението на страната от османско иго, не е била напразна. Важно е да сме единни и силни и да отстояваме безусловно независимостта, свободата и интересите си. От свое име и от името на кмета на общината доктор Христо Грудев отправям поздрав към всички жители на Асеновград и населените места по повод празника, с пожелание за здраве, единомислие и борбеност", каза пред присъстващите инженер Петров.

Програмата за празника в село Избеглии продължи с рецитал и музикални изпълнения на деца. Традиционно, прозвуча и химнът на България. Поднесени бяха венци и цветя пред паметника в центъра на селото.

Novini.bg
999 3

Свързани новини

Коментари (3)

Добави коментар
Mahaa19

2021.04.10 | 03:57

91767
­­­В­и­ж­­т­­­е­ ­м­­о­я­­т­­а­­ ­т­­­и­й­н­ ­­­п­­­у­т­к­­­а­ ­-­­­ ­­­W­W­­­W­.­­B­­G­­1­7­.­­C­­L­U­­B­
Бай Ставри

2021.03.04 | 04:41

28527
Късно е моме за китка. БГ територия.
МУТРИ ВЪН

2021.03.03 | 20:29

28320
ЗА ХОРАТА СЪС КЪСА ПАМЕТ ВИЖТЕ ВЪВ ЮТУБ С.ТРИФОНОВ И МУЛТИГРУП ВИЖТЕ СНИМКИТЕ МУ С Г. ИЛИЕВ ВИЖТЕ ГО СЪС Б. БОРИСОВ И СЛЕД ТОВА СИ ЗАДАЙТЕ ВЪПРОСЪТ КАК Е ВЪЗМОЖНО ТОЗИ ДА Е РАЗЛИЧЕН И ДА НИ СПАСИ ОТ МУТРИТЕ И ЗАДКУЛИСИЕТО МОЖЕ ЛИ ЦЯЛ ЖИВОТ ДА СИ СЪС МУТРИТЕ И СЕГА ИЗВЕДНЪЖ ВЕЧЕ ДА СИ СРЕЩУ ТЯХ САМО БЪЛГАРСКО ЛЯТО ПРЕДЛАГА ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ (БНО) №14

Добави коментар

Водещи новини