Марияна Николова взе участие в церемонията по издигане на националното знаме за 3 март

  • 03 март 2021 12:42

  • 708
  • 3
Марияна Николова взе участие в церемонията по издигане на националното знаме за 3 март
©

Вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова участва в официалната церемония по издигане на националното знаме по случай Националния празник 3 март. Това съобщиха от пресцентъра на Министерството на туризма.

От името на правителството тя проследи приемането на почетният караул през Паметника на Незнайния войн в София.

Тази година с церемонията отбелязваме 143 години от Освобождението на България. Събитието се провежда в условията на продължаващата пандемична обстановка, като са въведени строги мерки за реализацията му.

Под звуците на Българския химн тържествено беше издигнат Националният трибагреник. Официалните лица положиха венец на признателност пред Паметника на Незнайния войн.

По-рано днес в патриаршеската катедрала "Св. Александър Невски" е била отслужена панихида и Молебен по повод 143-годишнината от Освобождението на България от османско владичество. Богослужението е било с благословението на Негово светейшество Българския патриарх и Софийски митрополит Неофит.

Последвайте канала на

Novini.bg
708 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
МУТРИ ВЪН

2021.03.03 | 18:25

3
ЗА ХОРАТА СЪС КЪСА ПАМЕТ ВИЖТЕ ВЪВ ЮТУБ С.ТРИФОНОВ И МУЛТИГРУП ВИЖТЕ СНИМКИТЕ МУ С Г. ИЛИЕВ ВИЖТЕ ГО СЪС Б. БОРИСОВ И СЛЕД ТОВА СИ ЗАДАЙТЕ ВЪПРОСЪТ КАК Е ВЪЗМОЖНО ТОЗИ ДА Е РАЗЛИЧЕН И ДА НИ СПАСИ ОТ МУТРИТЕ И ЗАДКУЛИСИЕТО МОЖЕ ЛИ ЦЯЛ ЖИВОТ ДА СИ СЪС МУТРИТЕ И СЕГА ИЗВЕДНЪЖ ВЕЧЕ ДА СИ СРЕЩУ ТЯХ САМО БЪЛГАРСКО ЛЯТО ПРЕДЛАГА ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ (БНО) №14
xx

2021.03.03 | 16:38

2
Taя пък какви заслуги има...
Михайлова

2021.03.03 | 14:58

1
ЧЕСТИТ 3 МАРТ - ДЕН НА ОСВБОЖДЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ, от турско робство! На това тържество е вице президента Илияна Йотова, Министъра на отбраната Красимир Каракачанов и тогава Марияна Николова. По малко слугинаж към управляващите

Добави коментар

Водещи новини