Социолозите за първите 100 дни на Плевнелиев: Плюс е, че не ни досажда

  • 08 май 2012 08:12

  • 755
  • 0
Социолозите за първите 100 дни на Плевнелиев: Плюс е, че не ни досажда
© Булфото

Промяната на стила е знакова за първите сто дни от пребиваването на Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното в президентството, заяви Юлий Павлов в студиото на сутрешния блок на БНТ.

Според него, посещенията на Плевнелиев в чужбина и гостите, които той е посрещнал у нас са знакови за външнополитическия имидж на България.

Социологът Кольо Колев каза от своя страна в предаването "Денят започва", че за първите 100 дни на президента на България знаковото е това, че той не занимава обществото с него. Той е усмихнат и лъчезарен, коментира Колев. Според него, това е добре, защото България има за президент човек с ведра визия, но не е гаранция за добрите му политики.

Юлий Павлов също отчете като положителна черта на президента това, че не занимава българите много със себе си.

Колев коментира, че няма как Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното да се изказва по теми, свързани със заплатите и пенсиите, защото той е застанал плътно до Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и ГЕРБ. Според него, ако президентът е един истински коректив и критикува властта, той ще им политическо лице.

Социолозите се обединиха зад мнението, че периодично е хубаво Плевнелиев да коментира ежедневните теми.

Последвайте канала на

Десислава Станева
755 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини