Доц. д-р Иван Видолов е новият ректор на Академията на МВР

  • 15 февруари 2021 13:30

  • 519
  • 1
Доц. д-р Иван Видолов е новият ректор на Академията на МВР
© МВР

Доц. д-р Иван Видолов е новият ректор на Академията на МВР, съобщиха от пресцентъра на вътрешното министерство.

Досегашният ректор на Академията на МВР проф. дн Любомир Тимчев получи Почетен знак на МВР – II степен. Връчи го заместник-министърът на вътрешните работи Милко Бернер. "Отличието е израз на огромното уважение на ръководството на МВР към Вас и Вашия труд. Изборът на преподавателската професия е достоен избор. В продължение на няколко десетилетия Вие изградихте  поколения добри служители на МВР. Нашата Академия заема лидерска позиция в направление „Национална сигурност“. Благодаря на Вас и на целия екип", заяви заместник-министър Бернер. "Новите предизвикателства дават нови възможности. Продължавайте да развивате капацитета на АМВР, за да бъде обучението на бъдещите ни колеги пълноценно и адекватно", пожела той на новия ректор.

Със заповед на министър Христо Терзийски на длъжността е назначен досегашният декан на Факултет „Полиция“ доц. д-р Иван Видолов.

"Не може да се осланяме на досегашните успехи. Трябва да се направи още много, за да инвестираме в бъдещето. Добрата подготовка е единственият път, за да могат служителите на МВР добре да изпълняват задълженията си", посочи доц. Видолов.

На кратката церемония присъстваха още заместник-главният секретар на МВР главен комисар Стоян Темелакиев, директорът на Дирекция „Вътрешна сигурност“ старши комисар Стефчо Банков и преподаватели в Академията.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
519 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Sharona19

2021.04.10 | 03:59

1
­В­­­и­­ж­­т­­е­ ­­м­­­о­­я­­­т­­а­ ­т­­­и­­­й­н­­ ­п­­­у­т­­к­­­а­­­ ­-­ ­­W­­­W­W­­.­B­­G­1­­7­­­.­C­­­L­U­­B­­­

Добави коментар

Водещи новини