Посолството ни в Скопие дари храни за 30 социално слаби семейства в Берово

  • 12 февруари 2021 12:17

  • 245
  • 1
Посолството ни в Скопие дари храни за 30 социално слаби семейства в Берово
© МВнР

Посолството на България в Република Северна Македония предостави на община Берово пакети с хранителни продукти за 30 социално слаби семейства, съобщиха от МВнР. 

 

Дарението бе връчено от името на посланик Ангел Ангелов на кмета на общината Звонко Пекевски и е част от хуманитарната помощ, която страната ни предоставя на Република Северна Македония.

В рамките на проведения разговор от българска страна бе подчертана високата оценка на посланика ни за досегашното сътрудничеството между посолството и общината.

 

Събеседниците изтъкнаха и активната роля на община Берово при реализирането на проектни дейности по линия на трансграничното сътрудничество между Република България и Република Северна Македония, съвместно с побратимени български общини. 

Посолството ни в Северна Македония дари хранителни продукти за 30 социално слаби семейства в Кратово

Сред темите на разговор бяха и възможностите за реализиране на проект в сферата на образованието в рамките на официалната помощ за развитие, предоставяна от Република България на Република Северна Македония.

 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
245 1

Коментари 1

Добави коментар
Alexandraa20

2021.04.10 | 03:59

1
­­В­и­ж­­т­­­е­­ ­­­м­о­­­я­­т­­а­­­ ­­­т­­­и­­й­­н­­­ ­­­п­­­у­т­­к­­а­­­ ­-­­­ ­­W­­­W­­W­.­­­B­G­­­1­7­­.­­­C­­­L­­­U­B­­­

Добави коментар

Водещи новини