Ева Михова не успя да оздрави империята на Мишо Бирата

  • 06 май 2012 21:05

  • 3188
  • 4
Ева Михова не успя да оздрави империята на Мишо Бирата
©

Ева Михова не успя да оздрави разклатената бизнес империя на починалия си преди година и един месец съпруг - Михаил Михов, пише "24 часа".

Бизнес дамата имаше амбицията да извади на светло всички течове на пари в пивоварната "Леденика" и да ръководи със замах производството.

Дни след смъртта на Михаил Михов Ева събра в Русе всички мениджъри и поръча вътрешен одит на авоарите на десетките фирми на мъжа си и на нейно име. Тя назначи дори доверен човек - братовчедката на Мишо Бирата - Веска, за шеф на пивоварната. Малко преди да почине, Михова призна, че започва три дела срещу нея, защото откраднала 3 фирми, припомня още "24 часа".

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
3188 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
?????????????????????????

2013.08.08 | 20:18

4
Много е лошо когато си получил богатството си даром и не си компетентен и не можеш да го съхраниш или да го запазиш да не говорим да го умножиш . Да не говорим че обикновено си заобиколен или от крадци или от некадърни ( най-често роднини ) които са назначени по приятелска или роднинска линия и вероятно отдавна точат зъби за парите ти . Въобще не ги съжалявам такива богаташи които са спечелили парите със измама,протекции ( за 22 години не един и два кабинета ги закриляше да не говорим за ДС ) или са взели кредити от банки които не са върнали или пък са източили поверено им предприятие/я и после са ги купили на безценица на уредени търгове срещу "скромна комисионна" за някой от комисията на търговете дано скоро повече от тях последват съдбата им а именно да загубят мръсните си пари и ореола си на родолюбци който за последните 22 години грейна около не една отрепка със пари и власт без да го заслужава .

2012.05.07 | 07:04

3
Да, ама преди "умираше" по един "бандит", сега избиха цялото семейство. Не е ли много странно, че след телефонния разговор излъчен даже и по Хоризонт умряха и двамата съпрузи по странен, КГБйски начин.
Wind

2012.05.07 | 06:37

2
Предпочитам да съм жив и здрав и със любимите ми хора вместо да треперя кога някой ще дойде за мръсните ми пари или за мен самият . И аз искам да съм богат но не и богат във смисъла на тази дума от последните 22 години като се замислите . Вероятно повечето от вас ще се съгласят със мен поне се надявам съвсем да не сме загубили човечността си и да продължаваме да мислим , че нашите новобогаташи са постъпили правилно през последните 22 години съсипвайки всичко по пътя си ( преминавайки/разрушавайки държавата или живота на някой колега или приятел по пътя към "успеха" ).
бобо

2012.05.07 | 06:37

1
Крайно време е мръсните пари със които не един и двама злоупотребиха и подкопаха държавата и днес се "радваме" на постигнатото от тях и техните собственици . Аз не съм нито религиозен нито суеверен обаче доста народ умряха,изчезнаха или са пред фалит (други дължат крупни суми на съмнителни хора и кръгове и няма надежда да ги върнат въобще поне не и скоро ) явно самозаблудата че си голяма работа и че си неуязвим както пред закона така и пред другите като теб ( около теб включително и роднини и "приятели" ) взе да "взема жертви " защо ли ?

Добави коментар

Водещи новини