СДС почете жертвите на комунизма

  • 01 февруари 2021 12:49

  • 349
  • 0
СДС почете жертвите на комунизма
© СДС

Както всяка година СДС се поклони пред паметта на избитите без съд и присъда, убитите след процеси на Народния съд, измъчваните в лагерите на смъртта, съсипаните човешки животи и съдби. Това съобщават от партията.

Председателят на СДС Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в, зам.-председателите Емил Кабаиванов и Теодор Петков, председателят на СДС-София Антон Койчев и седесари от столичната организация поднесоха венец и цветя на Мемориала на жертвите на комунизма, наречен Черната стена. „Черна, защото бележи тъмни и срамни времена от най-новата ни история, почернили хиляди български семейства, довели до убийства на българи от българи, наложили мракобесен режим, който цинично се самоопределяше като справедлив и водещ към светло бъдеще!

И в Хасково почетоха паметта на жертвите на комунистическия режим

Идваме всяка година и ще припомняме, за да не бъдат забравени тези времана! Младите трябва да знаят истината за режима“, заяви председателят на СДС Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в.

Последвайте канала на

Novini.bg
349 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини