Скандал с гробницата на Мишо Бирата

  • 04 май 2012 06:05

  • 2842
  • 2
Скандал с гробницата на Мишо Бирата
©

Починалата от цироза само за няколко месеца съпруга на покойния варненски бизнесмен Михаил Михов – Ева, ще бъде положена в гробницата на съпруга си на централната алея в старите варненски гробища.

Такава била приживе волята на Ева. От Лондон волята на майка си потвърдил и синът й Пламен, който е дете от първия брак на Ева.

Жалба срещу това обаче е подала вчера майката на Мишо Михов г-жа Господинка Ашлакова, пише “Монитор”.

Преди дни майка му и сестрата на Мишо засаждат цветя и тревни чимове върху гробницата и почернената жена не дава гробът на сина й да бъде отворен за погребението на Ева. По закон гробницата била наследство на Ева и майката на Мишо, която дори платила половината от паметника, разкриха близки до семейството.

Вдовицата на починалия при твърде мистериозни обстоятелства варненски бизнесмен, благодетел, шеф на Българската федерация по баскетбол и почетен консул на Бразилия Михаил Михов не дочака трансплантация на черен дроб. Ева Михова издъхна около 5,30 часа във Военномедицинска академия в София само година и един месец след съпруга си, а близкият й приятелски кръг във Варна провидя в нейната смърт поредната зла прокоба за фамилията.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2842 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2012.05.04 | 10:27

2
Абе да й метнат леша в някой контейнер и толкоз

2012.05.04 | 10:27

1
да земем да метяме труп4етата на такива безидейни дебил4ета - можеби ще се "оправим"

Добави коментар

Водещи новини