Как е, как е? Накиснàхме ли та*аците?

  • 06 януари 2021 16:39

  • 4438
  • 0
Как е, как е? Накиснàхме ли та*аците?
© Булфото/ Колаж: Novini.bg

Здраво, момци! Как е, как е! Рипа ли? Антака! 

Четем тука разни папуняци писале некви глупости, та се ядосвам само и аз! Мà нищо, де, видех, че има бурен дух патреотски още останал, та ми се оправи настроението. 

Пишат разни папуняци, че каквото сами сме си били направили, никой поробител не могъл да ни го направи – ни турци, ни руснаци, ни никой. Мноо ясно! Ние сме най-великите бе! Алооу! 

Излезнали да ми говорат за некви мерки… Кви мерки, тая болест не съществува, те мерки седнали да ми разтягат. Хората нема къде една рикия да седнат да изпият, нема кьорав мол отворен, новото Турско робство дойде, маски ни сложиха – бетер фереджета, те за мерки ми говорят и искат вековната традиция да ни забрàнат. Не са познале! 

Имам една идея, патреотична, ей сà ми дойде. Нàчи влизането у студената река, дето е опасно за здравето на кекавите, е за каляване и мъжество, за имунитет, дет се вика. Чел съм или съм чувал, не помня вече, че като яде микроби и бактерии, човек си изгражда имунитет. А къде има най-много бактерии и микроби за имунитет? От задния изход, дето после отива в канала, а от канала го изсипват къде? В морето, точно така; и по-конкретно у Варненския залив. Аз викам: нова традиция – се киснем у Варненския залив по време на фекален разлив. Ще видиме там нещо я кръст, я иконка да метаме, да се фъргаме. За здраве. Такъв имунитет ще развиеме, че от Пфайзер-Майзер че ни платат милиони да ни изследват здравословното състояние на организма. Живи ваксини ще станеме. 

Гледам некви други папуняци ми обясняват,

че традицията с хорото у ряката не била древна, ми била отпреди има-нема 40-50 години измислена, че дори шопската салата на Балкантурист била по-древна от нея. Бе я… Кви са тия историци-мисторици, че ми обясняват на мене глупости. Седнàла неква историчка да ми се базира на изследвания и наука. Знам я аз науката, дето са я измислили тия. Тая е неква соросоидна арабска еврейка от НАТО и САЩ, аз ви казвам, и от Турция. А като нищо, може и македонка да е. 

Ние сме измислили Y-хромозомата, ние лично в България, с ей тея две ръце сме я създали, ние сме измислили мъжествеността и ей за това ни мразят най-вече съседите, дето и едно кисело млеко не са измислили. 

И ето сега какво се случва? Случва се, че искат да ни я отнемат. Мъжествеността. Искат вековната традиция да ни отменят и се крият зад ковид-мовид, глупости некви. Първо: такава болест не съществува; второ: въобще не е опасна; и трето: от нея се разболяват само слабохарактерните, а ние именно затова влизаме у реката, за да се калиме. Нас болести не ни ловят. Повтарям: нас болести не ни ловят, нема да слушате статистиките на ООН, че сме най-бързо чезнещата нация, нито пà статистиките, че сме най-болнави и с най-висока смъртност, инфаркти и други измислени глупости. 

Искат да ни забрàнат традицията и посрецтвом самата тази измама да ни намалят тестостерона и така да ни вземат българщината. Защото ние много добре знаеме къде се крие и съхранява българщина, нале? И така ще ни направят некои французи или нидерландци, или пà – не дай Бог – Брюкселци (Брюксел е дето прават фей-оргиите).   

Сега, понеже споменах ваксини-максини, да ви кажа по въпроса. Понеже и така искат да ни цакат, ама аз не съм балък, аз съм тарикат, бате, аз балъците ги цакам – да ти разправям за ваксината.

Нàчи един, дето каза, че е бил военен, ми каза, че те са разработвали едно време тая технология с петджито да трепат хората с нея, ама с по-малки дози петджи само ги контролират и ги разболяват. Сега – ква е далаверата тука? Далаверата е, че с ваксините ти вкарват един чип, те сà са много малки, не мож ги виде, толко са малки – и с тоя чип, посрецтвом петджито започват те контролират и малко по малко да те разболяват. Защото така искат нещо да ни прават, не запомних кво точно. Човекът си каза, че те това лично са го пробвали едно време, като е бил военен.  

Аз гледах едната ваксина я пуснаха много бързо – викам си „мирише ми тая работа, претупаха нещата“. После другата ваксина ми я пускат у Еврогейскио съюз чак днеска. Викам си: „много се забавихте, има нещо гнило тука, какво изследвахте толко време, какво не ѝ е наред?“ Виждаш, виждаш, усещаш начи – ей тука, под лъжичката усещаш, че нещо не е наред, дет се вика. 

И много ме дразнат докторите и сестрите –

седнàли, със сълзи ми реват, да ми мрънкат, че немали сили повече, че им умирали колегите, че не са си виждали семействата. И ми се молат, като на некой Бог тука ми се молат да не ходим на кръчма, да не си киснем та*аците у древната традиция и да спазвам дистанция. Викам: бè я…! Кви сте вие бè, да не сте ми нещо орали, копали на нивата, ще ви мислим пà вас. Както казахме, първо: тая болест е измама на соросоидите и второ: кат не ви харесва, пà сменете си професията, станете касиерки – те и без тва зѝмат повече от вас! 

***

Ей… патреоте! Знаете ли кво забравѝхме, бè д*б@! Днеска е роден Христо Ботев, бè! И то – баш у Калофер. Чакай да провера той дали се е киснàл на мъжкото хоро и дали е ял шопска салата, кат нас.  
 

Последвайте канала на

Александър Томов
4438 0

Водещи новини