Плевнелиев пристигна в Панагюрище за годишнината от Априлското въстание

  • 01 май 2012 19:48

  • 946
  • 0
Плевнелиев пристигна в Панагюрище за годишнината от Априлското въстание
©

Президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното пристигна в Панагюрище, където тази вечер тържествено ще бъде отбелязана 136-та годишнина от избухването на Априлското въстание.

Държавният глава бе посрещнат с военен строй на площад "20 април", където го очакваха председателят на Народното събрание Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23, Пловдивският митрополит Николай, министърът на отбрана Аню АнгеловАню Ангелов Аню Запрянов Ангелов е министър на отбраната от 41-ото Народно събрание от 27 януари 2010 г. до 12 март и кметът на Панагюрище Никола Белишки, предаде БТА.

Президентът проведе кратка среща с кмета Белишки, на която присъстваха още областният управител на Пазарджик д-р Дончо Баксанов и народни представители от Пазарджишки избирателен район. След това Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното посети Историческия музей и ще разгледа експозицията на оригинала на Панагюрското златно съкровище.

Държавният глава ще произнесе тържествено слово на националния митинг-заря, който започва в 20,30 часа на площад "20 април".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
946 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини