Боил Банов разкри защо Димо от P.I.F. наричал себе си "ощастливител"?

  • 21 декември 2020 14:23

  • 3806
  • 2
Боил Банов разкри защо Димо от P.I.F. наричал себе си "ощастливител"?
© Булфото, архив

Изгубихме един истински талант, който увлекателно разказваше на малките и на големите за изкуството – и с музика, и с театър, и с всички изразни средства, в които намираше своя център. Това написа министърът на културата Боил БановБоил Банов Боил Банов е министър на културата. Роден е на 26 май 1971 г. в София. Завършва „Режисура за по повод смъртта на вокалиста на група P.I.F. Димо Стоянов.

Сцената бе негов дом, а професията си сам определяше като „ощастливител“ - човек, който създава неща, които карат хората да се чувстват по-добре и им връщат усещането за нормалност. Сигурен съм, че там някъде, на небето, приказката за малките и за големите на Димо Стоянов продължава, а звездите ще имат вече кой да ги прибира сутрин. Дълбок поклон!, отбеляза още в социалните мрежи министърът.

Тъжна вест: Димо от група P.I.F. не успя да пребори COVID-19

Димо не успя да пребори коронавирусната инфекция и почина на 45 години. Близки, приятели и колеги бяха шокирани от новината за неговата кончина.

 

Изгубихме един истински талант, който увлекателно разказваше на малките и на големите за изкуството – и с музика, и с...

Публикувахте от Боил Банов в Понеделник, 21 декември 2020 г.

Последвайте канала на

Novini.bg
3806 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2020.12.23 | 16:47

2
Какъв е този масов ексхибиционизъм напоследък? Фейсбук не е мястото за подобни излияния.
Радев Тъпото от Шипка

2020.12.23 | 09:12

1
Няма накъв вирус, не се плашете!

Добави коментар

Водещи новини