Президентът изразява съболезнования на семейството и близките на генерал Стоян Топалов

Генерал Топалов извървя достойно своя житейски и професионален път, посветен в служба на българската армия и държава.

Това заявява държавният глава Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на в съболезнователен адрес до семейството и близките на генерал-лейтенант (о. з.) Стоян Топалов, съобщиха от прессекретариата на Президентството.

Президентът подчертава, че заемайки редица високоотговорни постове, през годините той се утвърждава като подготвен военен и признат общественик. Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на изтъква, че отдадената му работа за опазване на доблестта и честта на българските военни като председател на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва и Междусъюзническата конфедерация на офицерите от резерва, са достойни за уважение.

Радев писа до Макрон, изрази съболезнования по повод смъртта на Валери Жискар д’Естен

„До последните си мигове той отстояваше твърдо и решително принципите и каузите си, воден от изконните български воински добродетели и ценности“, отбелязва държавният глава в писмото си до опечалените.

Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на изразява увереност, че личността на Стоян Топалов ще остави ярка следа в спомените на всички, работили с него, а името му ще бъде записано с почит в страниците на българската военна история.

Коментари

  1. 2020.12.04 | 08:40
    Да видим сега кой комуноиден болшевишки шапкар ще си назначат червените шумкарски свине ви
  2. 2020.12.04 | 05:26
    ковидясал ли е?
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Общество

още

Анкета

Трябва ли ваксинираните срещу COVID-19 да имат определени привилегии?

Трябва ли ваксинираните срещу COVID-19 да имат определени привилегии?

Избрано от Интернет