Неизвестни разхвърлят отрова по улиците в бургаски квартал

Собственици на домашни любимци от бургаския квартал „Долно Езерово" се оплакаха, че неизвестни хвърлят отрова и това застрашава живота на кучетата им. Последният случай е отпреди ден, когато едно от животните се спуснало към къс месо, поръсен със син прах, разказва Нова телевизия.

Само бързата реакция на стопанина и последвала адекватна грижа от страна на ветеринарни лекари спасили живота на кучето.

Защо умират слоновете в Зимбабве?

„Тези неща се случват вече почти година. В нашия район е имало отрова на два пъти. Пострадали са много кучета и котки. Прибрах се от работа и разходих кучето си. Намерих камък върху който имаше поставена животинска кожа със син прах. Кучето я изяде и започна да получава спазми. Животното е 55кг. и няма странични проблеми. Ветеринар ми обясни, че бързата реакция е била много важна в такъв случай“, разказва Константин.

Други жители на квартала също разказват за подобни случаи.

„Това не е хуманно и не мога да разбера причината за такива действия. Камери в района няма и явно от това се възползват тези хора“, казват те.

Коментари

 1. 2020.12.03 | 10:36
  Браво - само така - едно време по време на лошите комунисти - ловшите имаха право да застрелват бездомните помяри - сега по врема на добрите мафиоти се приемат безумни закони ,които поставят измислени права на животните и нарушават естествени природни закони.
  1. 2020.12.03 | 12:11

   гого, колкото и да ти го..., все няма да ти е много... Мутант недоклатен!

 2. 2020.12.03 | 08:18
  Върлува масов убиец
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Общество

още

Анкета

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Избрано от Интернет