За учениците: възможност за онлайн конференция

Висшето училище по застраховане и финанси /ВУЗФ/ организира Национална ученическа конференция на тема "Икономика, образование и психология в условията на пандемия". Тя ще се състои онлайн на 16 февруари 2021 г. в платформата - https://meet.google.com/. Това съобщиха от ВУЗФ.

Форумът ще е под патронажа на доц. д-р Григорий Вазов - ректор на ВУЗФ, а основна негова цел е да предложи трибуна на бъдещето поколение висшисти - учениците от 11-и и 12-и клас от всички училища в страната. Те ще имат възможността да изложат своята позиция, идеи и нетрадиционен поглед за отражението на пандемията от COVID-19 върху различните социални сфери - от случващото се в икономиката и предприетите мерки, през образованието, социалните отношения, психологическите аспекти на изолацията и т.н.

Започва онлайн конкурс "Коледни вълшебства"

Темата е широко обхватна и всеки ученик може да разработи и дискутира най-значимите и сериозни предизвикателства според него. Желаещите да се включат като спийкъри и да представят разработката си в националната конференция трябва да подготвят доклад в обем 8-10 страници и презентация, които да изнесат на конференцията. Най-добрите доклади от конференцията ще бъдат рецензирани и издадени в електронен сборник от издателството на ВУЗФ "Св. Григорий Богослов", като паралелно с това ще бъдат отличени трима, които ще получат стипендии за обучение в бакалавърската степен във висшето училище. За най-добре представилите се на конференцията са предвидени 1 стипендия от 20 процента от таксата за обучение за целия период на обучение и 2 стипендии от 10 процента.


За форума могат да заявят участие ученици от 11-и и 12-и клас от всички средни училища в България, независимо от профила им. Селекцията на тримата победители ще бъде извършена от специална комисия, съставена от преподаватели във висшето училище. Сред основните критерии за излъчване на победителите ще бъдат оригиналност и атрактивност при представянето на разработката, яснота и логичност на изложението, умение за аргументиране на собствени идеи и виждания, техническо оформление, както и не на последно място - стил на презентирането. Крайният срок за подаването на заявки за участие с доклади е до 10 януари 2021 г., на следния линк: vuzf.bg/events/registration. Пълните доклади трябва да се изпратят до 10 февруари 2021 г. на е-mail: marketing@vuzf.bg.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Общество

още

Анкета

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Избрано от Интернет