Без вода на места в София днес

  • 02 декември 2020 08:53

  • 2013
  • 0
Без вода на места в София днес
© Pexels

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с монтаж на водомерен възел на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ в кв. „Център“ се налага спиране на водоподаването от 09.30 до 21.30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ от ул. „6-ти септември“ до ул. „Проф. Фритьоф Нансен“ - района между ул. „Георги С. Раковски“, бул. „Васил Левски“, ул. „Проф. Фритьоф Нансен“ и бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“, търговски комплекс „Пасаж“ на НДК и 2 бр. кафета срещу магазин на ул. „Проф. Фритьоф Нансен“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на кръстовището на: ул. „Карнеги“ и ул. „Гечкенли“.

Опасно безводие обхваща все повече райони в България

Във връзка с монтаж на водомерен възел на ул. „Партений Нишавски“ в жк. „Зона Б-5“ се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 21.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Средна гора“ от ул. „Партений Нишавски“ до бул. „Александър Стамболийски“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на кръстовището на: ул. „Средна гора“ с ул. „Позитано“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Русаля“ в НПЗ „Дианабад“ се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 18.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Тинтява“ от ул. „Трепетлика“ до ул. „Жетварка“; ул. „Русаля“ от ул. „Тинтява“ до ул. „ Св. Пимен Зографски“ и ул. 132.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на кръстовището на: ул. „Тинтява“ и ул. „Русаля“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Радина Лазарова
2013 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини