Херо Мустафа със силно послание към българските жени

Онлайн Академия за жени предприемачи стартира в Нов български университет. В официалното откриване се включи Н.Пр. Херо МустафаХеро МустафаХеро Мустафа (на английски: Herro Mustafa; на кюрдски: Hêro Mistefa; родена 1973 г.) е американски дипломат,, посланик на САЩ в България, която приветства участничките на живо, през обучителната платформа на НБУ.

„Мечтайте с размах! Постигайте целите си и се целете още по-високо!“, призова посланик Мустафа.

Това послание стигна до 36 дами от цялата страна с идеи за собствен бизнес, които в продължение на четири месеца ще се обучават напълно безплатно как да развият проектите си и да ги превърнат в реалност. Техни ментори ще бъдат водещи преподаватели от Нов български университет и представители на бизнеса.

„Ние виждаме потенциал сред всички кандидатки. И това ни дава надежда, че жените по света могат да просперират. Защото, когато жените се развиват, се развива и семейството, обществото, и цялата страна.“, сподели пред бъдещите бизнес дами посланик Херо МустафаХеро МустафаХеро Мустафа (на английски: Herro Mustafa; на кюрдски: Hêro Mistefa; родена 1973 г.) е американски дипломат,.

Академията за жени предприемачи в НБУ се радва на огромен интерес. Над 300 дами от цялата страна изпратиха кандидатурите си, от тях журито избра 36.

Снимка: НБУ

Създаване на център за борба с хазартни зависимости в Благоевград, информационна платформа за намаляване на отпадъците, лаборатория за ин витро култивиране и микроразмножаване на медицински и лечебни растения, създаване на модерно читалище във Варна. Това са само част от идеите,  които ще търсят своята реализация в Академията.

През следващите месеци участничките ще се обучават как да създадат своите бизнес планове, как да набират капитал и да ценообразуват продуктите и услугите си, как да създават потребности за предлаганото от тях и да комуникират с пазара, как да се свързват с мрежи на успешни собственици на бизнес, т.н.

Източник: НБУ

На финала две от участничките в Академията за жени предприемачи в НБУ ще получат начален капитал за реализиране на идеята си.

КЗД се самосезира за обвиненията срещу проф. Михаил Мирчев в използване на език на омразата

Инициативата AWE (Academy for women Entrepreneurs / Академия за жени предприемачи) към Държавния департамент на САЩ е ръководена от Белия дом и се реализира в партньорство с Посолството на САЩ в България.

Целта й е отключване, подкрепа и развитие на икономическия потенциал на жените от различни точки на света, посредством разработване на собствен бизнес със стойност за обществото.  А идеята е до 2025 година инициативата да достигне до 50 млн. дами чрез насърчаване на благоприятна среда за участието на жените в икономиката и бизнеса.

Коментари

 1. 2020.11.30 | 13:53
  в шоуто маскирания певец , баба яга е херо ,
 2. 2020.11.30 | 12:23
  Бахти ягата
  1. 2020.11.30 | 13:23
   А на теб комуняго ,мястото ти е вж ЛУДНИЦАТА. Всички русофили--комуняги сте за там. Може и в Сибир при Путлер.
 3. 2020.11.30 | 13:05
  Сега трябва да се включи и руската посланичка за да научи жените на България как се правят най -добре свирки по комунистически.
 4. 2020.11.30 | 12:25
  БЛАГОДАРИМ ВАШЕ ПРЕВЪЗХОДИТЕЛСТВО! БЪЛГАРИЯ И САЩ СА ПРИЯТЕЛИ! БЪЛГАРИТЕ ОБИЧАТ САЩ! И ПРЕЗИДЕНТ ТРЪМП!
  1. 2020.11.30 | 12:36
   Болшевишки боклук, не говори от името на американския народ, гнусен миризлив бесепарски наглецоо! А ти Херо, скъпа, стягай куфарите вече! Много дълго гледа безучастно опитите на радефф-олигофрена и на бесепарските метежници! Знам, че ти не си виновна, ама рижавият плейбой в Бялата Къща си няма и на понятие колко долни и мръсни са болшевиките, а техните слуги и подлоги от БСП са в пъти повече по-гадни и по-подли!
 5. 2020.11.30 | 12:27
  тия само мътят главите на хората.
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Общество

още

Анкета

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Избрано от Интернет