Костадин Ангелов с емоционален пост: Не е време за разделение

Във времена, в които едни вярват, а други не, в които едни слагат маски, а други не, когато някои искат да задържат децата си вкъщи, а други задължително да ги пратят на училище, когато едни искат да защитят, а други да не се нарушава свободата им, когато сме толкова разединени, толкова далечни, толкова враждебни, толкова неразбиращи, толкова уплашени, толкова несъгласни, толкова мразещи…

Това написа във Фейсбук здравният министър проф. Костадин АнгеловКостадин АнгеловКостадин Ангелов е роден на 7 юни 1977 г. Завършва Медицинския университет в София през 2004 г.

Там, сякаш в друг свят, има едни герои в бели престилки, които не спят, които почти не ядат, които са на крак всеки ден, всеки час и минута, които нямат време да прегърнат децата си, които не могат да целунат жените си, на които просто не е останал живот различен от скалпели, кръв, игли и плазма, дефибрилатори и кислородни концентратори.

Те са там, за да можем всички ние, които или вярваме, или не - да сме добре, да сме здрави, да ни има! За да можем ние да прегърнем децата си, да кажем “обичам те” на любим човек!

Здравният министър предлага пълно затваряне заради COVID кризата в страната

Не е време за разделение, противопоставяне на хората.

Време е да си помогнем и заедно да спечелим битката!

Във времена, в които едни вярват, а други не, в които едни слагат маски, а други не, когато някои искат да задържат...

Публикувахте от Kostadin Angelov в Вторник, 24 ноември 2020 г.

Коментари

  1. 2020.11.27 | 12:35
    Дай да му съберем пари за черни чували на човека за да си ги пълни там и да миряса !!! Аааааа доверие на държавата трябвало да имаме ,голям шегаджия !
  2. 2020.11.26 | 06:45
    А ти какво прави?
  3. 2020.11.25 | 11:20
    Докато беше лятото какво дремаха, цяла болница за ковид можеше да направят или поне да преструктоират някоя.китайците за 10 дни дигнаха нова болница,а тука само приказки .
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Общество

още

Анкета

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Избрано от Интернет