Ще си легнеш ли с травестит? Разсъждения от зората на мрачните векове

  • 28 октомври 2020 17:44

  • 3214
  • 0
Ще си легнеш ли с травестит? Разсъждения от зората на мрачните векове
© pixabay

Знам, че всички уважаваме правото на хората да бъдат различни. Разбира се, в различна степен. Но уважаваме ли правото да бъдем еднакви?
    

Дори и необразованият човек намира в тезата за многообразието от полове (бях чел, че официално са ги докарали до 26) за нещо фалшиво. Невярно. Непоносимо е за една клетка да има още 26 полови хромозоми. Най-малкото е непрактично. Природата не се нуждае от 26 пола за да поддържа, който и да било биологичен вид, дори украсен с някакъв измислен от него идиотски социум. Представете си автогара, на която има 26 отделни тоалетни. За всеки пол по една. Ами заведение с 26 тоалетни? Театър с 26 тоалетни? Това театър ли ще бъде или голям обществен кенеф?
    При животните е по-лесно. При едрите домашни животни няма трети пол. При дребните – също. При някои по-нисши, да кажем зелените хидри и плоските червеи, има двуполовост, ама и там няма триполовост. Да не говорим за 26 половост.
  

 От къде идва тази възможност хората да имат 26 пола, а животните да се ограничават с два?

Бърза интернет справка и бърз отговор - Полът идва от социумът. Полът, като социално явление. Явление! Представяте ли си? Явление, което идва от самосъзнанието и висшата нервна дейност.  
    Полът въобще не се интересува от висшата нервна дейност. Полът съществува независимо дали си скоклив гей или хетеросексуален зеленчук в будна кома. И колкото и да е обидно за някои, полът въобще не се интересува от мнението ни за него.
    Така или иначе разнообразието е налице. Остава въпросът - какво да го правим? А конкретно: Ще си легнеш ли с травестит? Под травестит имам предвид всичко що е едно от тези 26 пола. 
    Предполагам, отговорите ще са всякакви. От твърдо не, до – „Защо не“. Всичко е любов. Стига да е безопасно. Не съм мислил по въпроса. И твърдо „Да“. Може би, защото под „ да си легнем“ се разбира секс. Сексът е хубаво нещо. Природата го е украсила с удоволствие, за да ни стимулира да се размножаваме. А ние хитро използваме само частта с удоволствието. Но нека продължим: 


    

Ще направиш ли семейство с травестит?

– Не говорим за това да признаеш на родителите и приятелите си, че си различен… Момент? Ти различен ли си? Нали всички полове са равни? Та, ще направиш ли семейство? Ако приемем, че ти принадлежиш към един от баналните два биологични пола ще го направиш ли? Колко силна пропаганда трябва да има, че да приемеш живота си с травестит за нормален?
    Като се замисля, си връщам думите назад. Семейството е отживелица. Действа се и в тази посока. Вече не е ОК да се правят семейства. За какво ти е семейство? Прави си секс, забавлявай се и умри в кредити. Точно така – в кредити.
  

 Продължавам: А ще имаш ли дете?

Не казвам да създадеш, защото това няма да се получи независимо от финансирането. Ето ти многополов ужас. Няма как да имаш твое дете. В най-добрия случай може да е полу-твое и то ако прибегнеш до услугата на другия единствен признат от природата пол.
    С мъжете е по-лесно. При жените с притеснение забелязвам, как ролята им на „майка“ се свежда до „матка“. Защото останалите 25 пола се нуждаят от нея (жената), не като жена, а като сурогатна майка. Очаквам скоро определението „майка“ да отпадне и да остане правилното – „сурогатен родител“. Вече има стъпка и в тази посока – родител 1 и родител 2. Очаква се приемането на родител 3. Матките ще изместят жените и ще се наложат. 

Подчинени и уплашени
    

Продължавам с въпросите: А матките могат ли да имат свои деца?

А бъбреците? Далаците? Черните дробове имат ли право на собствени деца? С какво матката е по-различна от останалите органи, по дяволите?
    До тук е ясно следното. Бъди 26-полов и ако толкова ти се е приискало дете - осинови. Харесваш си едно и толкова. Бързай, все още има в изобилие, но се очаква скоро да свършат. 
    Независимо как си отговорил на горните въпроси, заключението не е следствие на отговорите ти. На никой не му пука дали ще си легнеш с травестит. Прави каквото щеш. Целта е да престанеш да бъдеш човек. Да нямаш пол, семейство, родители. Да се противопоставиш на останалите. На всички. Ако 26 пола са недостатъчни ще се въведат още сто, хиляда. Дори всеки може да си е собствен пол и така е най-добре. Докато се побъркаш. 


    

Ако следим логиката на събитията, следващата стъпка в еволюцията ни няма да са 26-те пола, а биомасата.

Безмозъчна протеинова материя, която да може да си обслужва кредитите, да е податлива на реклама и да консумира. Да се моделира като глина и да е лишена от воля. Остава да бъдат премахнати едни малки пречки като семейство, родители, майка, татко, приятели. Да се размият представите за любов, чест, дълг, гордост и готово. Щом вярваш в 26 пола - половината път е извървян. 
    Някой ден популацията на планетата няма да се измерва в бройки, а в тонове. Милиони тонове човешка биомаса. В тези тонове ще фигурират и нашите деца. Може би внуци и правнуци. Ако въобще са наши, разбира се. 

Последвайте канала на

Емил Йотовски Емил Йотовски
3214 0

Свързани новини

Водещи новини