Нали питахте къде са труповете и болните?

  • 27 октомври 2020 14:15

  • 46581
  • 0
Нали питахте къде са труповете и болните?
© Колаж: Novini.bg

Нали питахте къде са труповете и болните? Ето ги. 

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 32973

И понеже не прескачахте мъртъвци по улиците, се подигравахте на хората, които говореха за „мерки“. Че и извинения искахте за неудобството да носите маска и за „тревогата“, която ви били създали, като говорели за COVID…

КОРОНАВИРУСЪТ ВЗЕ ОЩЕ 42 ЖЕРТВИ У НАС

Коронавирусът взе още 42 жертви у нас

...

Ама те били със съпътстващи заболявания… Ама всички ще умрем все някога…

Съпътстващи заболявания, а? Можеха да живеят още 3 или 5, или 8, или 10 години, но – понеже вие сте рекли – трябваше да умрат сега. Защото, така и така са си били болни…

(!!!)

Все конспирации са ви в главите. Целият свят е влязъл в конспирация, за да може Пенчо, Драганчо и Иванка от България да се чувстват зле. Верно ли! 

Народе????

 

Милиони болни и жертви са „измислица“, а след като споделите мъдри мисли и съждения за COVID, минавате нататък в менюто от мъдри мисли за петджито и кемтрйлса, и ваксините, дето убиват.

И се чудите защо ви се смеем? 

Но, понеже сте много – негативните резултати вървят в посока нагоре. 

АБСОЛЮТЕН COVID-РЕКОРД В БЪЛГАРИЯ! 2243 НОВИ СЛУЧАЯ САМО ЗА ДЕНОНОЩИЕ

Абсолютен COVID-рекорд в България! 2243 нови случая само за денонощие

Взимат се мерки---> „Защо ни тормозите!“

Охлабят мерките, логично дойде втора вълна от болни, МАСОВО---> „Държавата не може да се справи!“

Или: „Лъжат ви!“ 

Добре… явно чакате някой близък да умре, че да повярвате. Или да се разболеете. 

А, след толкова мислене, единствената концепция за „лъжа“, която изфабрикуваха мислителниците (защото нищо логично не може да излезе, така или иначе), беше, че маските ги обезличавали… сравниха ги с бурките от Близкия изток, метнаха малко „ново робство“ в сместа и заключиха, че маските са, за да ги потискат и мачкат, да ги обезличават и да им запушат устите. 

Я ми кажете, без маските, колко свободни бяхте? Какво ви отнеха? Какво правехте преди една година по това време, което ви отнеха? 

Без маските не се подмазвахте на шефа ли? Не треперехте и не бързахте да изпълнявате всяка негова прищявка срещу смешната заплата, която ви подхвърляше? Бяхте свободни и не треперехте, че банката ще ви вземе апартамента? Ходихте на почивка в Испания всяко лято? Свободно се изразявахте, без страх? Борите се цял живот за свободата на словото, милеете за истината, а не висите постоянно по сайтовете с цици и жълти новини? 

Коя свобода ви взеха с маските? Сериозно. 

Когато махнаха строгите мерки, мир да има и икономиката да върви, от вас не се искаше нищо специално – само да носите маска и да спазвате дистанция. ДОРИ ТОВА не пожелахте да направите, защото, видите ли, сте много специални и умни и няма да ви казват какво да правите, я! Сега вървим към тотален локдаун. И вие, за секунда дори, не виждате вината в себе си. 

А към лекарското съсловие:

Докато само си говорите срещу доцент Мангъров, нищо не правите. Вие ще се разболявате и ще рискувате живота и здравето си и тези на близките си, той ще си прави реклама на ваш гръб и ще ви се смее. 

Той е като герой на Стивън Кинг – храни се от омразата ви и от ужаса, който предизвиква. 

Докато не предприемете истински юридически мерки срещу него, истинска атака, само му правите вятър, с който да си раздухва рекламата. Хората не го бяха и чували, допреди да се направи на интересен на ваш гръб. Докато си мълчите, той говори. Той е такъв „организъм“, да. 

Това предупреждение важи с пълна сила и за управляващите. Докато той си разиграва коня, не само плюе на труда на медиците и на мерките, и на всички, които правим жертви за тая страна и тоя народ, а също така дава кураж на всеки, който е като него зажаднял за внимание, да се „изявява“. Не се чудете, че сме в разграден двор, в който всеки си прави каквото си иска. 

***

Ето ви един разговорник, COVIDиото—български, да си знаете какво искат да ви кажат милите мрънкащи като малки деца анти-маскери:

- „Повечето хора няма да умрат от него!“ ПРЕВОД: „Над хилядата мъртви в България, хилядите по света и тези 42-ма мъртви българи от това денонощие са незначителни за мен“. 

- „Трябва да се върнем към нормалния си живот“ ПРЕВОД: „Борбата с COVID-19, отговорът на властите и лекарите, и обществото трябва да бъдат направени специално като за мен, за мое удобство и така че да не ме смущават, без значение дали е опасно за другите“.

- „Аз няма да живея в страх!“ ПРЕВОД: „Готов съм да жертвам хората около мен, за да докажа колко съм смел и как няма да изпълнявам препоръки!“

- „Да ме карате да нося маска или да спазвам карантина е нарушение на свободата ми!“ ПРЕВОД: „НАЙ-важната „несправедливост“ днес е моето неудобство, а не смъртта на други хора!“ 

Да не се МИНЕШ, а!

КумуниКАКЕ

Предложение: който не носи маска, БЕЗ право да гласува

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Александър Томов
46581 0

Свързани новини

Свързани видеа

Водещи новини