Борисов се ръкува с много хора в Широка лъка, потвърди кметът на селото

Добре съм, нямам никакви симптоми. Това каза пред бТВ кметът на Широка лъка Васил Седянков, който е с коронавирус. Преди седмица той се срещна със зам.-регионалния министър Николай НанковНиколай НанковНиколай Нанков е министър на регионалното развитие и благоустройството до 31 август 2018 г. Той е и премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г при една от обиколките на членовете на кабинета в Родопите.

Васил Седянков каза, че не може да коментира дали премиерът и зам.-министърът са се заразили в Широка лъка.

Борисов благодари за подкрепата и разкри как се лекува

"В петък вечерта късно разбрахме, че г-н Нанков е с положителен резултат. Тогава аз се изолирах. Уведомих още вечерта хората, с които съм имал близък контакт. Нямам никакви симптоми. Приемам само по съвета на д-р Дариткова лекарства (Д-р Даниела ДаритковаДаниела ДаритковаД-р Даниела Атанасова Дариткова - Проданова е родена на 28 септември 1966 година. На 29 март 2019 г. е, председател на ПГ ГЕРБ, която също беше заразена)", обясни кметът.

Кметът на Широка лъка коментира, че жената, която се е ръкувала с премиера, е грижовна и отговорна жена. Думите й „Няма да си мия сега ръцете“ са по-скоро като метафора за благодарността, която изпитват хората от селото към Борисов, заяви още Седянков.

„Много хора се ръкуваха с премиера при посещението в селото. Емоцията надделя“, потвърди кметът.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Общество

още

Анкета

Кое е събитието на изминалата седмица?

Кое е събитието на изминалата седмица?

Избрано от Интернет