Безплатни електронни услуги в община Троян

От днес до 8 ноември Община Троян предлага на ползвателите на административни услуги /без услугите по Устройство на територията/ да ги заявяват безплатно по електронен път, чрез сайта на администрацията и чрез портала за Електронни административни услуги към Държавна агенция "Електронно управление".

Това съобщават от общинската администрация, а причината е увеличаване на установените случаи на хора с COVID-19 в страната и областта.

Общинската администрация в Троян е една от първите въвели и ползващи електронни услуги, които дават възможност за ограничаване на социалните контакти на гражданите. Така се намалява рискът от срещи с хора и струпване на клиенти.
Безплатни ще бъдат услугите, заявени като обикновени. Заявяването се извършва по различен начин: с електронен подпис, с ПИК на НАП, както и чрез потребителско име и парола след верификация на администратора.
При необходимост от консултация гражданите могат да се консултират на тел. 0670/68041.

Желаещите да ползват услуги на място ще ги получават при досегашния ред при строго спазване на противоепидемичните мерки, добавиха от администрацията.
 

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Общество

още

Анкета

Кое е събитието на изминалата седмица?

Кое е събитието на изминалата седмица?

Избрано от Интернет