Изберете Кмет на годината 2020

Гласуването за Кмет на годината 2020 започна и тече с пълна сила вече осми ден. Благодарение на организаторите от портала на българските общини KMETA.BG десетки хиляди граждани на РБългария направиха своя избор и платформата kmetnagodinata.bg направо прегря. Всеки, който не е дал вота си в подкрепа на своя кмет, може да го направи до 29 октомври, защото надпреварата се очертава да бъде повече от оспорвана.

По традиция за осма поредна година в националния конкурс участват кметовете на 265 общини на територията на страната. Осемте категории отново ще имат своите отличници. В тях се гласува в три раздела - малка община (с под 20 000 жители), средна (с население между 20 000 и 50 000 жители) и голяма (с население над 50 000 жители).

„Кмет на годината“ се превърна в събитие както за гражданите на България, така и за градоначалниците, оценявайки ползотворната работа и инициативи, които те провеждат на общинско ниво.

Победителите от националното онлайн допитване ще бъдат обявени на тържествена церемония на 30 октомври в София Тех Парк.

Категории:

Кмет на годината

Кмет на гражданите

Smart City

 

Демографска политика и инвитро програми

Спорт и младежки политики

Градска среда

Инвестиции в образователна инфраструктура

Социални мерки по време на епидемия

Националният конкурс „Кмет на годината“ 2020 вече тече. Гласувайте за своя кмет на kmetnagodinata.bg.

Коментари

  1. 2020.10.24 | 15:44
    Ни знам кой, му искам да е ут Герп
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Общество

още

Анкета

Кое е събитието на изминалата седмица?

Кое е събитието на изминалата седмица?

Избрано от Интернет