Жената на Милен Цветков: Шест месеца без теб, любими!

Днес се навършват точно 6 месеца от нелепия инцидент, който отне живота на водещия Милен Цветков.

България и до днес не забравя за тежкото деяние и скърби за загубата на легендарния журналист. А ето с какви думи днес любимата му Милена си спомня за него:

Разследването за катастрофата, в която загина Милен Цветков, е пред финал

"Шест месеца без теб, любими! Зная, че сега се усмихваш от Царството Небесно, виждаш всичко и знаеш, че преминаването от тленно към нетленно не е най-голямата загуба в живота. По-голямата загуба е това, което умира в нас, докато сме живи, забравяйки да бъдем добри, честни, лоялни, любящи и смирени... Милен Цветков, Ти си Истината, на която ме научи...Любовта която ми показа и Пътят, който начерта! Целувам те, любов моя! Благодаря ти за споделените мигове. Светъл път на душата ти!", написа тя във Фейсбук.

Шест месеца без теб, любими! Зная, че сега се усмихваш от Царството Небесно, виждаш всичко и знаеш, че преминаването от...

Публикувахте от Milena Ivanova-Ea в Понеделник, 19 октомври 2020 г.

Прочети повече тук

 

Коментари

  1. 2020.10.21 | 15:13
    Първата твърди, че страда. Тогава защо допусна провала на този брак? Щяла да продължи делото му. За какъв гроизъм става дума? Милен бил радетел на истината. Коя истина? Тази, каквато я искаха тези, които му плащаха. Милен е бил последните години във финансов колапс и тезите му звучаха поръчково. Личният му живот също не впечатлява. Става дума за ниво, което ни зоват да подражаваме. Госпожо, този плач и зов е смешен, ако не беше тъжен!
  2. 2020.10.20 | 02:02
    Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влизай в --- Sexconn.Com
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Общество

още

Анкета

Кое е събитието на изминалата седмица?

Кое е събитието на изминалата седмица?

Избрано от Интернет