Аню Ангелов: Службите трябва да се проветряват понякога

  • 24 април 2012 08:11

  • 798
  • 0
Аню Ангелов: Службите трябва да се проветряват понякога
©

Окончателно отпадна идеята за събиране на цивилните и униформените военни, информира в студиото на БНТ министърът на образованието Аню АнгеловАню Ангелов Аню Запрянов Ангелов е министър на отбраната от 41-ото Народно събрание от 27 януари 2010 г. до 12 март.

Той отказа да коментира решението на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г да уволни Румен Миланов. "Никой не е сключил брак с правителството или с Народното събрание", заяви Ангелов. Той добави, че няма информация дали Миланов си е отишъл заради нетипичните му идеи.

Аню АнгеловАню Ангелов Аню Запрянов Ангелов е министър на отбраната от 41-ото Народно събрание от 27 януари 2010 г. до 12 март бе категоричен, че той изобщо не приема това да се действа след вече възникнала криза. Министърът припомни, че преди време е имало Закон за действие при кризите и изрази недоумение защо той е бил отменен.

"Необходимо е службите от време на време да се проветряват", каза Ангелов. По думите му, трябва да има мандатност при ръководителите им.

Стоят задачи пред системата за националната сигурност, които трябва да бъдат решени, заяви министърът.

Аню АнгеловАню Ангелов Аню Запрянов Ангелов е министър на отбраната от 41-ото Народно събрание от 27 януари 2010 г. до 12 март каза още, че е притеснителна ситуацията в Афганистан.

Последвайте канала на

Десислава Станева
798 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини