Близките на д-р Милан Първанов: Загубата му е огромна

  • 21 септември 2020 07:33

  • 450
  • 0
© Кадър - Нова телевизия

Загубата е огромна, ние загубихме нашият баща и учител. Останахме сираци. По цял ден сме на работа и днес няма да можем да изпратим най-близкия си човек, след нашите родители. Това заявиха в ефира на Нова телевизия сестрите от болницата в Гоце Делчев за своя починал колега началникът на реанимацията доктор Милан Първанов Той беше единственият постоянен анестезиолог в лечебното заведение в Гоце Делчев.

Това е един изключител човек и приятел. За него пациентът беше на първо място. Беше преуморен и въпреки това работеше, остави семейството си и въпреки това работеше, разказват още те.

Още един лекар у нас загуби битката с COVID-19

"Това бе един изключителен колега и професионалист. На него можеше да се разчита във всеки един момент. Абсолютно незаменим човек. Той бе стожерът на болницата", казват колеги на д-р Първанов.

"Ние сме предприели мерки, за да не се случат опасенията на колегите. Разчитам на д-р Радойкова да поеме длъжността на д-р Първанов, за да може хората да са спокойни. Тя е местен кадър и смятам, че ще може да го замени подобаващо", коментира Петър Филибев, директор на МБАЛ "Иван Скендеров" Гоце Делчев.

Той добавя, че д-р Първанов е бил изключително взискателен относно предпазните средства и никога не е правил компромиси.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
450 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини