Близките на д-р Милан Първанов: Загубата му е огромна

Загубата е огромна, ние загубихме нашият баща и учител. Останахме сираци. По цял ден сме на работа и днес няма да можем да изпратим най-близкия си човек, след нашите родители. Това заявиха в ефира на Нова телевизия сестрите от болницата в Гоце Делчев за своя починал колега началникът на реанимацията доктор Милан Първанов Той беше единственият постоянен анестезиолог в лечебното заведение в Гоце Делчев.

Това е един изключител човек и приятел. За него пациентът беше на първо място. Беше преуморен и въпреки това работеше, остави семейството си и въпреки това работеше, разказват още те.

Още един лекар у нас загуби битката с COVID-19

"Това бе един изключителен колега и професионалист. На него можеше да се разчита във всеки един момент. Абсолютно незаменим човек. Той бе стожерът на болницата", казват колеги на д-р Първанов.

"Ние сме предприели мерки, за да не се случат опасенията на колегите. Разчитам на д-р Радойкова да поеме длъжността на д-р Първанов, за да може хората да са спокойни. Тя е местен кадър и смятам, че ще може да го замени подобаващо", коментира Петър Филибев, директор на МБАЛ "Иван Скендеров" Гоце Делчев.

Той добавя, че д-р Първанов е бил изключително взискателен относно предпазните средства и никога не е правил компромиси.

 

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Общество

още

Анкета

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Избрано от Интернет