Мотористи с нощно шествие в памет на загиналите на пътя

Мотористи излязоха на нощно шествие в памет на загиналите на пътя. Акцията започна в 21:30 пред Националния исторически музей и премина по възлови столични булеварди, които участниците огласиха с рева на машините си.

Посланието им е за толерантност на пътя. Подкрепено е от Пътната полиция и Столичната община. Следващата неделя предстои и дневно каране за всички, които не са успели да се включат през изминалата нощ.

Нощно каране в памет на загиналите мотористи под надслов „Толерантност на пътя“

Това нощно каране го правим за шеста поредна година. Правим го вечер, защото сме по-добре забелязани от останалите участници в движението”, заяви за Нова телевизия Андрей Дянов, който е организатор на шествието.

,,Нашата основна цел е да промотираме точно това – хората да бъдат по-предпазливи, по-внимателни, по-смирени, по-сдържани и по-толерантни на пътя'', сподели Крум Дончев, който също е един от организаторите.

Коментари

  1. 2020.09.20 | 11:06
    Не се съобразяват с никой,а парадират толерантност
  2. 2020.09.20 | 09:48
    Мотористите са сбирщина от пияници и комплексари, снощи очаквах да ми падне някое бутало на балкона, а живея на километри от сборището с лумпени! Аз карам мотор но мразя мотористи!
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Общество

още

Анкета

Според вас имат ли отношение изборите в САЩ в България?

Според вас имат ли отношение изборите в САЩ в България?

Избрано от Интернет