Карадайъ: Изправени сме пред предизвикателството да се учим и творим в условията на пандемия

  • 15 септември 2020 09:42

  • 433
  • 0
Карадайъ: Изправени сме пред предизвикателството да се учим и творим в условията на пандемия
© Булфото (архив)

На 15 септември българските села и градове оживяват с атмосферата на празничния ден, даващ начало на новото учебно време. 15 септември има силата да задава нов житейски ритъм и да създава надежди за успешно бъдеще.

Това заявява председателят на ДПС Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, в обръщение към всички ученици, учители и родители за първия учебен ден, публикувано на Фейсбук страницата на ДПС.

"Тази учебна година ще е по-различна - българското училище и всички ние сме изправени пред новото предизвикателство да се учим и творим в условията на все още неовладяна световна пандемия. Това изисква много отговорност и по-добра организация на учебния процес", посочва Карадайъ.

При безпрецедентни мерки: Новата учебна година започва днес

Обръщаме се с уважение и признателност към учителите, посветили знанията и труда си на образованието и възпитанието на децата ни, да продължат своята мисия с любов, достойнство и отговорност пред поколенията!

Тяхното усърдие днес се вгражда в основите на по-добрата утрешна България, пише председателят на ДПС и честити празника.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
433 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини