Абитуриенти копират Холивуд

  • 20 април 2012 08:20

  • 2909
  • 0
Абитуриенти копират Холивуд
© Булфото

Парола "Холивуд" за баловете тази година. Най-новата мода за предстоящите абитуриентски партита е момчето и момичето да копират едно към едно някоя звездна двойка. За това разказаха фризьори и дизайнери от Пазарджик.

Най-голямо желание завършващите гимназия проявяват да изглеждат досущ като Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в и Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския. Някои дори са приятели и си обещават съвместен живот и безброй деца, казват не на шега техни преподаватели. Проблемът е, че хора, които не плащат патент и такси, зарибяват младите и ги скубят здраво, дори им предлагат фотошоп, разказа Катрин М., която държи известно фризьорско ателие, пише "Стандарт".

Нелегалните майсторки обаче зарибяват чрез интернет бъдещите абитуриенти и най-напред им правят фотошоп, за да си представят как ще изглеждат като Анджелина и Брад, или друга звездна двойка. Така заедно с прическата, грима, кола маската, лазерната епилация подготовката на детето за бала ще струва на родителите близо хилядарка, предупреждават легалните фризьори. Подобни случаи има навсякъде в страната, а за първи път момчетата дори са по-активни от момичетата и държат да изглеждат перфектно, каза Катрин.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2909 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини