Попова: Да мислим за обществената полза, не за личната

  • 19 април 2012 19:06

  • 582
  • 1
Попова: Да мислим за обществената полза, не за личната
©

Вицепрезидентът Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на откри тържественото събрание на Съюза на юристите в България по случай Деня на Конституцията и юриста. "Можем да имаме успехи, единствено когато се обединим върху национално значими приоритети и всички заедно работим за тяхното осъществяване, като мислим за обществената полза, а не за личната”, обърна се към представителите на юридическата общност у нас вицепрезидентът. Това съобщиха от президентството.

Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на подчерта, че за успешното провеждане на реформите са необходими не само добри закони, но и добри професионалисти с безукорен морал, които да ги прилагат. Много често в нашите законодателни концепции залагаме добри идеи, които при прилагането на закона често сме склонни да нарушаваме и по този начин дискредитираме усилията на плеяда юристи, работили и върху създаването на закона, посочи в словото си вицепрезидентът.

Тя определи като "привилегия, предизвикателство и гордост” изпълнението на правомощията на държавния глава по помилване. "Благодаря на президента, с който сме намерили добър баланс за разпределение на функциите и изпълнение на нашите отговорни задължения в Президентската институция”, каза вицепрезидентът Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на пред юристите.

На събитието присъстваха министърът на правосъдието Диана Ковачева, представители на Висшия съдебен съвет, на Висшия адвокатски съвет, на Съюза на съдиите в България, професионалните обединения на прокурорите, следователите, частните съдебни изпълнители и други.

Последвайте канала на

582 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2012.04.19 | 20:39

1
MAЙМУНО ЧЕРНА ГРОЗНА СКРИЙ СЕ НЯКЪДЕ МАМА ТИ ОТВРАТ ДА ЕВА

Добави коментар

Водещи новини