Американското посолство ни похвали за изграждането на метрото

  • 26 август 2020 12:33

  • 771
  • 2
Американското посолство ни похвали за изграждането на метрото
© Булфото, архив

Днес пускат третия лъч на метрото. Кметът на София Йорданка Фандъкова, министърът на транспорта Росен Желязков и директорът на "Метрополитен" инж. Стоян Братоев изпробваха новите мотриси. На събитието бяха поканени и журналисти, които да отразят новата придобивка. Кметът Фандъкова днес отново подчерта, че това е огромен успех за столицата.

Оказва се, че изграждането на третия лъч се забелязва не само от столичани, но и от чужденците. В свой пост Американското посолство похвали общината за свършената работа.

Тръгва третият лъч на метрото

"Ние, служителите на Посолството на САЩ, сме големи почитатели на стилната и експедитивна мрежа на метрото в София. Много се радваме, че днес ще бъде открита новата трета линия на метрото. Честито, София – с нетърпение очакваме да пътуваме с него", написаха във фейсбук от дипломатическата служба.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
771 2

Коментари 2

Добави коментар
знаят ли, че

2020.08.26 | 20:09

2
проекта е от 48г. сиреч на бай тошо
до US AMBASSY

2020.08.26 | 13:07

1
Американското посолство да каже най-сетне и НЕЩО за болшевишките метежници от бсп и говорителя им радефф, треторазредния агент на КГБ ! СТИГА КОМУНИЗЪМ! НИЕ БЪЛгарите сме почитатели на американската свобода и икономически модел, а не на смърдящите пияни ватенки!

Добави коментар

Водещи новини