Карайте с повишено внимание утре при 160-ия км на АМ "Тракия" в посока Бургас

  • 23 август 2020 11:17

  • 911
  • 4
Карайте с повишено внимание  утре при 160-ия км на АМ "Тракия" в посока Бургас
© АПИ/архив/

От 12.00 ч. утре /24 август/ до 12.00 ч. в сряда /26 август/ шофьорите трябва да карат с повишено внимание и да спазват стриктно поставената пътна сигнализация в района на 160-ия км на автомагистрала "Тракия" в посока Бургас, съобщават от Агенцията "Пътна инфраструктура".

Поради предстоящи ремонтни дейности ще се извършва оглед на съоръжението при 160-ти км и ще бъде затворена аварийната лента. Трафикът ще се осъществява в активната и изпреварващата ленти за движение.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ - www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

950 лева глоба за шофьора, карал с 233 км/ч на АМ "Тракия"

Последвайте канала на

Novini.bg
911 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Българин

2020.08.23 | 17:37

4
ДЕФЕКТНИЯТ УЧАСТЪК МЕЖДУ ЧИРПАН И СТАРА ЗАГОРА ОТ 39км. Е ПРАВЕН ОТ ТРЕЙС ГРУП НА ЧЕРЕПА ПО ВРЕМЕТО НА СТАНИШЕВ И НЕ Е НАТОВАРЕН ВЪОБЩЕ, ЗАЩОТО ОТКЛОНЕНИЕТО КЪМ ТУРЦИЯ Е ПРЕДИ ТОВА! ТАМ ЧЕРЕПА И СТАНИШЕВ СА КРАЛИ БЕЗОБРАЗНО И ВЕРОЯТНО Е СТРОЕНО ЗА 60% ОТ ОБЯВЕНАТА ЦЕНА, А СЕГА Е НА ВЪЛНИ И НИ ПАДАТ ПЛОМБИТЕ!!! ОГРАНИЧЕНИЕТО В ТОЗИ УЧАСТЪК Е 90км/ч И ВСИЧКИ НАДПИСИ НА ТРЕЙС ГРУП СА ПРЕМАХНАТИ!!! КОМУНИСТИЧЕСКОТО УПРАВЛЕНИЕ НЕ Е ДОНЕСЛО ПРОСПЕРИТЕТ НА НИКОЯ ДЪРЖАВА И НАРОД!!!

2020.08.23 | 14:14

3
Поставете ограничение на скоростта 80 км в опасните участъци и камери с радари и който не спазва, снимка и глоба и готово!
Ох

2020.08.23 | 11:41

1
Ремонтни дейности пуснахая както се казва преди три дни . В Египет магистралата е правена от италянци не е мръднала 20 години
до охкащия бесепар

2020.08.23 | 12:37

2
Виж сега, червен олигофрен, много е трудно на идеологични идиоти като те.бе да се обясни нещо логично! Не знам за каква и коя магистрала говориш в Египет, но по АМ ТРАКИЯ минава целият трафик от БЛИЗКИЯ ИЗТОК към Европа и обратно! Всекидневно ХИЛЯДИ тежкотоварни автомобили - тирове- се тресат по асфалтовата настилка и то в двете посоки! НЯМА асфалт, който да издържи дълго на такова натоварване! Този проблем нацистите се опитват да го решат като започват масово БЕТОНИРАНЕ на пътната ОСНОВА! Да, ама затова са използвали безплатния труд на политическите и расови затворници! Такъв вид строеж в днешно време е ИКОНОМИЧЕСКИ НЕВЪЗМОЖЕН! Това не може да си го позволи дори ГЕРМАНИЯ! Престанете с тая бесепарска шизофрения за ремонтите! КОГАТО нещо се ползва то се износва, чупи и има нужда от ремонт! Когато нещо не е направено качествено разбира се трябва да се носи отговорност, но не от МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛЯ както винаги искат комунистите от БСП, а от този , който не си е свършил работата! И сега идва КЛЮЧОВИЯТ МОМЕНТ- няма осъдени, защото другарят ЛОЗАН ПАНОВ пред очите на цялото обшество САБОТИРА правната система! На червения съд все не му достигат доказателствата на Прок.уратурата! Айде бе?! Па много е взискателен и демократичен червеният Съд в БЪлгария, бре, бре бре!

Добави коментар

Водещи новини