„Доган сарай Бийч фестивал“ продължава за трети път

Третият ден от „Доган сарай Бийч фестивал“ ще се проведе днес в парк „Росенец“.

Протестното плажуване започва в 11 часа.

 

Ахмед Доган изненада плажуващите на „Росенец”

Участниците настояват да се премахне металното ограждение от плажа.

Оградата е поставена незаконно на държавна територия, пречи на пълноценното провеждане на фестивала и достъпа до останалата част от плажа, казва организаторът на протестите в Бургас – Асен Бончев.

Той е входирал искане до Община Бургас и областна управа за премахване на заграждението: “Тази ограда няма място там и препречва пътя до останалата част от плажа, така че ще помолим тя да бъде отстранена. Ако не я отстранят, може би пък ние ще я преместим“.

Ще бъде поставено и знаме, обяви пред БНР Бончев.

“То е по мой проект, моя идея, ние ще оставим едни символ. Няма да го поставим на плажа, на друго място ще е. Нека остане изненада“.

Участниците в събитието ще съберат отново камъни от плажа, изграждайки поредната грамада.

Коментари

 1. 2020.08.15 | 11:45
  ТИ СИ ГОСПОДИН ШШШТТИХО. ПОСЛЕ ЩЕ ГОВОРИМ
 2. 2020.08.15 | 11:43
  Защо не се погледнеш в огледалото. ВИЖ САМО ЗЛОБА И ОМРАЗА. ТОВА СИ ТИ. ПИОНКА
 3. 2020.08.15 | 11:38
  ЗАЩО НЕ ОТИДЕШ ПРИ ТВОЯ ПРИЯТЕЛ ИВО ПРОКОПИЕВ НА БУДЖАКА, БЕ МУХЛЬО
 4. 2020.08.15 | 07:45
  1. ЦЯЛОСТЕН АНАЛИЗ НА ПРЕХОДА И ДЪЛГОСРОЧНИ ПРИСЪДИ ЗА ВИНОВНИЦИТЕ ОГРАБИЛИ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ПРЕЗ ПЕРИОДА 1990 – 2020 ГОДИНА. КОНФИСКАЦИЯ НА ПРИДОБИТОТО ОТ ТЯХ ИМУЩЕСТВО, НЕЗАВИСИМО ОТ МЕЖДУВРЕМЕННА ЕВЕНТУАЛНА ПРОДАЖБА ИЛИ ПРЕХВЪРЛЯНЕ НА ДРУГО ЛИЦЕ. 2. БРОЙ НА ДЕПУТАТИТЕ – 120 ДУШИ. 3. ПРЕМАХВАНЕ НА ДЕПУТАТСКИЯ ИМУНИТЕТ И ВЪВЕЖДАНЕ НА МАНДАТНОСТ ЗА ДЕПУТАТСКИ МАНДАТ НЕ ПОВЕЧЕ ОТ ДВА МАНДАТА. 4. ПРОВЕЖДАНЕ НА ЛУСТРАЦИЯ НА ДЕПУТАТИТЕ И МИНИСТРИТЕ, ЗЕМАЛИ ТЕЗИ ПОСТОВЕ ОТ 1990 ГОДИНА ДОСЕГА. 5. РЯЗКО НАМАЛЯВАНЕ НА БРОЯ НА ВИСШИТЕ УЧЕБНИ ЗАВЕДЕНИЯ, КОЕТО ДОВЕДЕ ДО КОРУПЦИЯ И ДЕВАЛВАЦИЯ НА ОБРАЗОВАНИЕТО. 6. ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ В ЦЯЛОСТ НА ДЪРЖАВНАТА ЗДРАВНА СИСТЕМА И ЗАБРАНА НА ЧАСТНАТА БОЛНИЧНА И ЛЕКАРСКА ПРАКТИКА, КОИТО ПРЕВЪРНАХА ГРАЖДАНИНА ОТ ПАЦИЕНТ В КЛИЕНТ ДА ПОЛЗВАТ БЮДЖЕТА НА НЗОК. РЕВИЗИЯ НА ИМОТНОТО СЪСТОЯНИЕ НА ДИРЕКТОРИ НА ДЪРЖАВНИ И ЧАСТНИ БОЛНИЦИ И КОНФИСКАЦИЯ НА ИМУЩЕСТВОТО ИМ. 7. РЯЗКО СНИЖАВАНЕ БРОЯ НА ДЪРЖАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ, ЧРЕЗ ЗАКРИВАНЕ И ОПТИМИЗИРАНЕ СЪСТАВА НА НЕНУЖНИ ДЪРЖАВНИ АГЕНЦИИ, ДИРЕКЦИИ И КОМИСИИ. 8. ПРЕМАХВАНЕ НА ПОНЯТИЕТО „БОРД НА ДИРЕКТОРИ” И ОСВОБОЖДАВАНЕ НА ТЕХНИТЕ ЧЛЕНОВЕ. И това е само началото за връщане на държавата на нейния собственик – БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.
  1. 2020.08.15 | 09:28
   Разкарай поне половината от от тия искания ! Това не ти е 1946-48 година. Социализма няма да се върне . Северна Корея на Балканите няма да правим . Дори любимият ти Путин няма да е съгласен на народен съд . Марш в Корея !
 5. 2020.08.15 | 08:39
  И без вас ще ги премахнат от общината! Защо не идете пред Прокопоевите сараи???
 6. 2020.08.15 | 08:21
  Провукация причината е отмъщения ама не на Доган
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Общество

още

Анкета

Как трябва да реагира държавата при ръста на новите случаи на коронавирус у нас?

Как трябва да реагира държавата при ръста на новите случаи на коронавирус у нас?

Избрано от Интернет