Възстановено е движението при Ректората

Във връзка с освобождаването на кръстовището на бул.“Цар Освободител и бул.“Васил Левски“ се възстановява движението по редовния маршрут по тролейбусни линии № 1,2,7.

Това информира от Столична община.

 

Протестиращи в София вдигнаха едната блокада

 

Припомняме ви, че рано тази сутрин стана ясно, че блокадата на ректората ще падне и протестиращите ще се преместят при съратниците си пред Министерски съвет. Действията им са в знак на добра воля след поста на премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г с внучетата си.

 

Борисов с внуците си: Време е за моите решения

Коментари

 1. 2020.08.10 | 14:25
  Щото има 5 на ректората и 5 на орлов мост. И от кумова срама решиха да са 10 на едно място. Шялата работа са едно лъжичка хероин с лимонтозу. Дайте им метадона и да се омитат
  1. 2020.08.10 | 16:17
   Метадона си го земай ти друсалка
 2. 2020.08.10 | 15:05
  На майките от Системата ни убива искам да кажа, че не системата ви убива, а Мая Манолова.Тя ви похарчи парите от Здравната каса, за да се лекува в Германия, това не са лев и два. Защо се лекува в Германия, когато и у нас го има това лечение. Хиляди българки се лекуват тук, в Бъгария, а в чужбина само тези, които имат пари и не взимат от Здравната каса, а Мая Манолова взе. Много е смешно - води ви човек, който взима парите на децата ви и вие й целувате краката. С протестите децата ви няма да станат по-здрави
 3. 2020.08.10 | 14:55
  Не се лъжете какво ви говорят. Освободиха кръстовището на Ректорта, защото оттам трябва да мине патронът другаря Радев (или Радевица без значение кой от двамата). По нареждане на НСО, а не защото им пука за хората.
 4. 2020.08.10 | 11:52
  Нека се обединим за доброто и бъдещето на децата ни. Стига с омразата. Не може да гледаш сънародника си, този който живее покрай теб с човешка ненавист. После как ще обърнеш поглед към децата. Виждали ли сте скоро пълна детска площадка? По-хубаво място няма. Всички си имаме разбирания, щом сме зрели и възрастни, но решенията ни днес са за децата ни, не толкова за нас. С уважение към всички различия, нека спрем с настръхналата в нас омраза.
 5. 2020.08.10 | 11:44
  Май ви омръзна да висите като сопол на плет
 6. 2020.08.10 | 11:35
  ДОБРОВОЛНО... Май шубето е голям страх, а? Като няма "ушовци" да ви пазят. Нещастни плазмодии!!!
 7. 2020.08.10 | 10:44
  ЧЕРВЕНАТА криминална СГАН показвала добра воля?! Сиктир мамицата ви да е.ба и на боклуците! Евентуална оставка на правителството ще означава само едно - гражданска война! НЯМА ДА получите власта както вие и паралелната държава на спосрано 20 си го фантазирате! Ще има бой впшта мама комунделска ! НИКОГА повече комунизъм! Ваште родители-членове на престъпната БКП-БСП унищожиха нашта младост и бъдеще, НИЕ няма да допуснеме вие, новите гнусни комунистически келеши и отрочета на убийци, да унищожите младоста и бъдещето на нашите деца! НЯМА ДА стане , мръсни копелета! С или без БОрисов НЯМА ДА ПОЗВОЛИМЕ НА АНТИЧОВЕШКАТА И АНТИБЪЛГАРСКА ПАРТИЯ НА БКП-БСП да дойде на власт! НИКОГА!
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Общество

още

Анкета

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Избрано от Интернет