Шествия в Хасково и Кюстендил

  • 17 юли 2020 20:24

  • 2104
  • 5
Шествия в Хасково и Кюстендил
© Булфото (архив)

Автошествие с протестиращи премина тази вечер през улиците в Кюстендил. Протестиращите развяваха знамена и бяха залепили на автомобилите си надписи "Оставка".

Шествието започна от с. Ябълково и продължи през централната улица на града. По-късно участниците в антиправителствения протест се събраха пред общината в Кюстендил, предаде БТА.

Антиправителствен протест и във Враца

Предишните няколко дни имаше слаби опити за организиране на протести пред Областната администрация в града, с малко участници и без предварително разрешение, което стана причина полицията да не позволи събирането на хора там.

Традиционни митинг, шествие и спиране на трафика по централния булевард "България" белязаха петия ден от протестите срещу правителството и главния прокурор в Хасково.

Както и досега, множеството премина със скандирания "Оставка"! пред сградата на общината до Съдебната палата и се върна в изходната точка - централния площад "Свобода". Заради късния час обаче не се образуваха задръствания на движението.

"Бях потресен от разказа на бития в София студент. Не желая да живея в държава, в която органите на реда се държат и гаврят така с гражданите си", каза участникът в недоволството Георги Георгиев.

Проговори битият на протестите в София студент Евгени Марчев

Протестиращите се зарекоха, че публичното недоволство и проявите им ще продължат до оставките на премиера и главния прокурор. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2104 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
НИКОЙ НЕ МИ ПЛАЩА !!! МРАЗЯ ВИ БЕЗПЛАТНО !

2020.07.17 | 20:30

1
ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА Е ПЛАМНАЛА.....МУТРИ ВЪН !
Чочко

2020.07.18 | 04:15

5
И преди, и сега, шампион е ЦСКА! Левски, свине, оле, оле, оле. Президента, президента, президента ПЕДЕ..РАСТ :)
Той

2020.07.17 | 20:49

3
Тогава каквоправиш тук. Хайде де, измитай на се ВЪН заедно с престъпните си другарчета при работодатвля ти в Дубай.
BG

2020.07.17 | 20:53

4
STUDENT4ETO IMA MUTRENSKI POGLED.

2020.07.17 | 20:44

2
Потресен??? При безредици полицията в цял свят бие!! Да не мислеше че си на детско парти?? Иди където полицията ще те черпи с кафе!

Добави коментар

Водещи новини