Затварят сградата на община Враца заради заразен с COVID-19 посетител

  • 24 юни 2020 13:06

  • 453
  • 1
Затварят сградата на община Враца заради заразен с COVID-19 посетител
© Pixabay

Временно се ограничава днес достъпът до сградата на община Враца заради установен положителен резултат на заразен с коронавирус посетител, съобщиха от общинския пресцентър.

Ограничението е в сила до края на работния ден, като сградата през това време ще бъде изцяло дезинфекцирана. Предстои да бъдат взети проби за изследване от общинските служители, които са били в контакт със заразения посетител, уточняват от общината.

130 нови случаи на COVID-19 у нас

Общинската администрация във Враца ще поднови работата с граждани утре - 25 юни /четвъртък/. В сградата на местната администрация ще бъдат въведени по-строги противоепидемични мерки - филтър на всички посетители и служители в общината, измерване на телесната температура и задължителна дезинфекция на ръцете.

Задължително е и носенето на предпазни маски или друго средство за покриване на носа и устата.

Работните и сервизните помещения в сградата на общината ще се дезинфекцират на всеки кръгъл час, допълват от общинската администрация.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
453 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2020.06.24 | 13:21

1
Значи затварят цяла сграда заради един заразен а заради 130 заразени няма никакви мерки излиза че само държавните служители са хора останалите са роби?

Добави коментар

Водещи новини