Фандъкова: Предупрежденията не дадоха резултат, затова сега има глоби

  • 23 юни 2020 11:45

  • 1005
  • 5
© Novini.bg

Противоепидемичните мерки в градския транспорт бяха и остават задължителни. От днес обаче контролът е засилен, удвоихме екипите на охранителна полиция. Само преди около час-два бяха съставени три акта, може би вече са повече за неносене на маска. В метрото също има както засилени проверки, така и засилена дезинфекция на спирките и влаковете. Това заяви пред журналисти кметът на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска по време на инспекция на нова сграда към детска градина в район "Красно село", предаде репортер на Novini.bg

,,В паркове, градините и спирките трябва да спазваме разстояние от поне 1,5 метра. Трябва да се научим да живеем дисциплинирано с вируса и да спазваме изискванията. Нека в парковете да не се събират големи групи хора, за да може да се спазват правилата без да затваряме нищо. Все пак считам, че софиянци са интелигентни и отговорни хора. Правилата са ясни отдавна, затова полицията трябва да прецени и да реагира'', посочи още столичният градоначалник.

Буквата "К" в действие: Жена с 400 лв. заплата отнесе глоба от 300 лв. за неносене на маска

Глобата трябва да бъде съразмерна, санкциите на място с фишове са най-ефективни, но не мога да се ангажирам какъв трябва да бъде размерът на глобата. Видяхте, че предупредителните протоколи не даваха резултат. Смятам, че една по-ниска глоба на място би била по-респектираща, допълни Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска.

,,Това е една сграда, която съществуваше, но с азбестови панели. В София имаше 18 такива сгради, вече са 10 и са изцяло престроени – събаря се сградата и се изгражда наново, така че това е една нова сграда за четири групи. Виждате, че сградата е станала прекрасна'', каза тя по отношение на откриването на новата сграда към детската градина в р-н "Красно село".

По думите ѝ наесен ще бъде създадена нова група за прием на 25 деца в новата сграда на детското заведение.

Последвайте канала на

Novini.bg
1005 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
...софиянци са интелигентни и отговорни хора, НО

2020.06.23 | 13:11

5
"СОФИЯНЦИ В ПОВЕЧЕ" - НЕ СА !!!

2020.06.23 | 13:00

4
браво най сетне почнахте да си вършите работата
Таки

2020.06.23 | 12:42

3
Фъндъкова, като те е страх от К19, скрий се у вас и не излизай ако щеш и години!!!! Но не може жалки същества като теб, да ни лишават от свободите и правата ни!!! Ти един ремонт на Графа не направи както трябва, сто пъти правиха ремонт на ремонта, сега и от медицина почна да разбираш, глоби и санкции да ни налагаш, утре ще искаш да ни заключиш, като в конц лагер... голям диктатор се извъди, но водена от жалките си страхове за собственото си съществуване, да не би ти да се заразиш.... Много молим, не мисли вместо нас, заключи се и ако искаш стой си овас в продължение на години, но не тормози измъчения българин, че ще дойде момент, да ви освободим от постовете и да ви потърсим сметка за този тормоз!!!
Бай Васо Сърбеца

2020.06.23 | 11:57

2
Уродлива грозна селска жабешка главо а циганите не глобяваш?

2020.06.23 | 11:55

1
Е тя сега защо не е с маска ! Веднага глоба 1 000 лв.!

Добави коментар

Водещи новини