Преброиха 344 опасни пешеходни пътеки в цялата страна

  • 10 април 2012 06:09

  • 742
  • 0
Преброиха 344 опасни пешеходни пътеки в цялата страна
©

Служители на МВР преброиха общо 344 опасни пешеходни пътеки в цялата страна. Проверката, която започна по заповед на вътрешния министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, е констатирала, че голяма част от „зебрите” в страната имат нужда от обезопасяване, освежаване и по-добра сигнализация, пише в. "Монитор".

Поради тази причина униформените са изготвили предписания до общините, областните пътни управления и районните служби, на чиито територии са опасните пешеходни пътеки.

Полицейските служители са инспектирали близо 2400 „зебри” в цялата страна, като са стигнали до заключението, че на някои места се налага освен ремонт на старите и поставяне на нови. Така в страната ще се появят 129 нови пешеходни пътеки.

Експертите от Министерството на регионалното развитие и благоустройството пък са на мнение, че на много места се налага обезопасяването на пътеките с изкуствени неравности. Освен това се планира поставянето на допълнително осветление.

Последвайте канала на

742 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини