Цветомир Найденов с разкрития за любовниците на Божков и кой е развеждал по скъпи курорти

  • 16 май 2020 10:40

  • 52520
  • 42
Цветомир Найденов с разкрития за любовниците на Божков и кой е развеждал по скъпи курорти
© Novini.bg

Цветомир НайденовЦветомир НайденовЦветомир Найденов е роден на  28 февруари 1973 година в София. Изучавал е Счетоводство и контрол в даде ексклузивно интервю за БЛИЦ, в което направи поредни разкрития за бизнесмена Васил БожковВасил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 г. във Велинград. Божков е български бизнесмен, сочен от. Собственикът на efbet говори за луксозния начин на живот, воден от бившия му съдружник, както и за любовниците му:

- Г-н Найденов, как ще коментирате публикацията на Васил БожковВасил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 г. във Велинград. Божков е български бизнесмен, сочен от в страницата му във "Фейсбук", в която твърди, че не дължи нито стотинка неизплатени данъци и такси на държавната хазна?

- Пълна лъжа! Как тогава държавната финансова инспекция и прокуратура са на обратното мнение? Има следствие и там много добре е казано кой какво е правил, какво е плащал. Не мога да коментирам в подробности, но ясно е посочено в член 30, ал. 3, който гласи, че се събира държавна такса в размер на 15 на сто върху стойността на направените залози за всяка игра, а за хазартни игри, за които се събират такси и комисиони за участие - в размер на 20 на сто върху стойността на получените такси и комисиони. Той е моментна лотария. Законодателят е имал предвид, че под 20 на сто не се отнася за моментна лотария. 

Цветомир Найденов: Явно БТВ е под влиянието на Божков, каза ни че Флориан Скала и Барак Алон са му близки там

Няма какво повече да коментираме, парламентаристи се изказаха. Менда Стоянова също ясно обясни, че Божков не е плащал коректно, финансовият министър Владислав Горанов също, както и държавната финансова инспекция и специализирана прокуратура. 

Това му твърдение, че няма данъци за плащане е защитна теза на човек, който винаги лъже. Ако е плащал коректно, защо според думите на Горанов е искал да се изравнят данъците за наземния и онлайн хазарта. Защо е искал да бъдат изравнени двата данъка? Велинградският измамник да отговори на този въпрос.

- По-рано разкрихме, че Божков има яхта за 160 милиона долара. Вие бяхте ли впечатлен от луксозния му начин на живот?

- О, той има много неща. Има и къща на Халкидики. В Париж пък има апартамент, хвалеше ми се, че струва 25 милиона евро. Бил го приписал на едната любовница - Елена Динева, която после му стана жена. Хубаво е да има, няма лошо, но да си плаща данъците, а не постоянно да рекетира. Божков държеше комисията по хазарта и рекетираше наши и чужди оператори. 

Доста хора развеждаше по скъпите курорти - Куршевел, Сен Тропе... Ако има интерес от теб, също ще те развежда. Храни те, пои те, а после ще те прецака. Той водеше и Флориан Скала (б.р. - главният изпълнителен директор на bTV Media Group) по Куршевел, същото правеше и с международния аферист Барак Алон.

- Кои други личности е водил със себе си в Куршевел?
- О, има. Развеждаше доста хора, докато имаше интерес от тях. Но нека сега да не ги казвам.

- В една от последните си публикации във "Фейсбук" изразихте притеснение за Георги Попов, който е с него в Дубай.

- Нормално. Черепа е такъв престъпник, че според мен Китин е в опасност. (Китин е псевдонимът на Попов, когато той е бил агент на Първо главно управление на ДС). 

- Вие имате ли някакви притеснения, страхове?

- Да, страхувам се за живота си. Черепа е подмолен човек и може да те поръча винаги. Не само за себе си се страхувам, а за цялото ми семейство. Всички сме с охрана вече, и децата също. 

Божков е най-опасният престъпник в България за последните 30 г. Той е не само убиец, а е и рекетьор, не плаща данъци, няма друг като него. Адмирации за прокурорите, че не се уплашиха и му повдигнаха обвинение, защото е много трудно да кажеш, че Черепа е откраднал 700 млн. лева... Дори и да знаеш какви ги върши, си мълчиш от страх. Траеш си, защото иначе те бият, изнасилват те! 

- След като разкрихте, че певицата ЛиЛана му е била любовница повече от 15 години, тя обясни, че не е така...

- О, там е много интересна история. Черепа миналия петък каза, че няма нищо общо с нея. В неделя братът на ЛиЛана излиза и вика "аз единствено знам, че съм брат й, не знам на кого е любовница от 15 години". И накрая момичето, което е затворено някъде по арестите и няма връзка с другите, казва, че познава Божков отдавна.

Тя си имаше специален ден за посещения при него. Елена Динева много я мрази, не можеха да се гледат. Може би сега ще се засичат в ареста. 

Последвайте канала на

Novini.bg
52520 42

Свързани новини

Коментари 42

Добави коментар
Dimitur Slavev

2020.05.17 | 17:16

40
Сега "медиите",които намесват имената на трето лица,като това на Флориан Скала, заслужават едно ХУБАВО ТЕЖКО ДЕЛО ЗА НАБЕЖДАВАНЕ! Защото със същите "аргументи" могат да твърдят,че Божков го е водил и на Марс!
Трайчо Костов

2020.06.04 | 19:59

42
Принципно погледнато,ако става дума за набеждаване,Борисов трябва да даде под съд доста самозвани репортери,Оня видински боец,и един испански вестник и барабар с доста от позитанските лъжливи цигани. Ама нали сме на сто и единайсто място по свобода на словото,няма кой да ни светне ламБата.
не сме тъпи

2020.05.18 | 08:44

41
Чудно,защо ли ЧАК СЕГА разкриха далаверите на Божков?Къде бяха всички органи за контрол ,или причините за всичко това са други.Мислите ли ,че е само Божков-аз не!
?!?!

2020.05.17 | 11:17

39
Не съм фен на Божков,но тоя с ежедневните си и прекалено подробни и грозни описния вече взе да ми идва в повечко...!А ти драги,като си бил толкова възмутен и честен-защо преди си траеше...?!Значи си бил мълчалив съучастник на Божков...
СТАРА ЗАГОРА

2020.05.17 | 07:27

38
ЧУДЯ СЕ ТОЗИ КАТО Е ГЛЕДАЛ ОРГИИТЕ НА БОЖКОВ В ТАЗИ СУМАТОХА КАК НЕ СА ДРОГИРАЛИ И НЕГО ДА ГО ИЗЧУКАТ ПЪК МОЖЕ ДА Е ПРАВИЛ ДУХАЛКИ НА ЧЕРЕПА И СЕГА ХОП: ПРЕДАТЕЛ НО ПОДОБНИ КАТО НЕГО ЗАВЪРШВАТ ФАТАЛНО ПРЕМАХНАТИ ОТ ТЕЗИ НА КОИТО Е ПРЕДАЛ ДА НЕ ПРЕДАДЕ И ТЯХ И ЮДА ПРЕДАЛ ИСУС НО И ТОЙ ЗАВЪРШИЛ ФАТАЛНО ТЪЙ, ЧЕ ПРЕДПОЛАГАМ НА ТОЗИ ПЪТЯТ МУ Е КЪС И МУ ИДВА КРАЯ. КАКТО КАЗВАТ РУСИТЕ “ПОЖИВЬОМ УВИДЕМ“ - ДОКАЗАНО ИСТОРИЧЕСКИ !
София

2020.05.16 | 21:44

37
Цецо мераклии много Божков е 1 ?Обяснявам мераклии много е б а ч и малко предполагам разбра ?
Ася

2020.05.16 | 21:40

36
Ц. Н.Защо не се показа до вчера а днес стана голям аз искам акции от Бойко Борисов на Левски?, Бойко Борисов много ооо искам да ми го дадеш ?
Тениса

2020.05.16 | 18:50

31
Цека ще те водя в любовната квартира да ти се радва Чичо Васко
Бай тъпу

2020.05.16 | 19:48

35
Опа обърках сметките с Цеката ще станем четирима, не сме ли малко?
Бай тъпу

2020.05.16 | 19:46

34
Може и ти да дойдеш за тройка, ако усмивката ти е поне наполовина мазна колкото тази на Божков.
Иван

2020.05.16 | 14:49

22
Какви гадни сополи и фекални лизачи са се навъдили в тоя форум. Защитават убиец и изнасилвач, дето крадеше левчетата на пенсионерите , Вие сте гнус като черепа. Какво не ви е ясно Черепа е подкупил комисията и затова те са му определили наполовина данък , това е престъпление и на комисията и на черепа така че си дължи таксите към държавата . Универсален принцип на правото е че когато си получил облага чрез подкупване на държавен чиновник си виновен и трябва да с върнеш незаконно полученото. Данъчните много пъти ви се каза само са получавали информация от комисията, те не са и проверявали тълкуванията на закона. Ако някой е правил ревизии точно на решението по кой процент да се плаша такса за хазарта и той трябва да влезе в затвора. До глупака дето не вярва че апартамент в Париж е 25 милиона. Ей селинджър има и по 2, по 5 по 50 и по 80 милиона апартаменти в Париж . До лайното дето твърди че са му взели бизнеса на Черепа да го дадат на друг- Ей глупак нали сега е държавен тоя бизнес.
Бай тъпу

2020.05.16 | 19:42

33
Така е истината е на страната на хората на Божков, защото има пари да им плаща добре
Бай тъпу

2020.05.16 | 19:39

32
Ама той не е ли имал боксониера панелка в Париж, те трябва да са по евтини?

2020.05.16 | 16:10

30
СОПОЛА СИ ТИ. ЗАЩОТО В СЛУЧЕЯ БОЖКОВ Е ПРАВ И ХОРАТА СА НА СТРАНАТА НА ИСТИНАТА. А ТИ ДА ГО Д.......Ш СОПОЛИВ

2020.05.16 | 16:04

29
ТЪП П$Е$Д$Е$Р$А$С ДЪЩЕРЯТИ Е НА ОКОЛОВРЪСНОТО ХОДИ ДА АИ Я ПРИБЕРЕШ
абе ти

2020.05.16 | 15:25

28
страдаш от раздвоение на личността май, едно и също пишеш и като крум по -горе, и като иван... иди на преглед по-скоро
Всички под ножа

2020.05.16 | 15:21

26
Аз не защитавам Черепа, мястото му е в панделата, но не заради 700те милиона и дрънканиците на бившото му гадже Найденов, а щото си е от старите мутри и си е изцапал ръцете. Но пък мен ме е гнус от тролове като теб, които обявяват всеки за защитник на Черепа само защото хората са наясно, че и бившият бизнес партньор, и Горанов, и Туквун са знаели и са си траели, докато им е било изгодно, а сега се правят на невинни жертви на злия мафиот Божков. И да уточня, плащал е 15% данък вмест 20%, а не наполовина; не е крал левчета от пенсионерите, те доброволно са се прецаквали, като всеки, играещ хазартни игри. И всичките му престъпления, ако бъдат доказани, се дължат на чадър от най-високо ниво, и при СДС, и при НДСВ, и при БСП, и при ГЕРБ!
Bay ganyo carvula

2020.05.16 | 15:22

27
Yavno na tez medii dobre im plajtat za dobre svırşenata im rabota ama koy ot dvamata boko tikvicjata ili drugiya jalki ste korumpirani medii ???????..
дърт тодорживков комсомолец

2020.05.16 | 15:06

25
евалла другарко нинова,ние сме с вас ,дерзаите,деистваите,след 2год. да изчезне бсп(БКП)!!!!!!напред синя терминаторке!!!!!мачкаи корни!!!БЕЗПЛАТНО ВИ РУГАЯ И ТО С ОГРОМНО УДОВОСТВИЕ ЧЕРВЕНИ ТЪПОЪГЪЛНИЦИ(ако разбират от ъгли изобщо)!!!!! ВЕРВАИТЕ СИ ЧЕРВЕНОТИКВЕНИЦИ....>>КОРНИ ИДВА НА СИВА КОБИЛА И ЩЕ ВИ РАЗБИЧКА МАМАТА!!!!!!

Добави коментар

Водещи новини