Доц. Ангел Кунчев не остана длъжен на доц. Мангъров. Вижте какво му отговори!

  • 10 май 2020 09:30

  • 28352
  • 77
© Кадър: Нова Тв

Главният здравен инспектор и член на Националния оперативен щаб за борба с коронавируса доц. д-р Ангел Кунчев Ангел КунчевД-р Ангел Кунчев е роден в Симеоновград. Средното си образование е завършил в СОУ "Васил коментира пререканията с доц. д-р Атанас Мангъров, който не спира да поставя под въпрос взетите решения за намаляване разпространението на COVID-19.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 32982

"Тежки обвинения отправя към нас доц. Мангъров. Той има правото на своето мнение. Според мен всичко, което се случва по света, го опровергава ежедневно", коментира доц. Кунчев.

Заразените с коронавирус се увеличават, има нови случаи на деца

Пред Нова телевизия той добави още:

"Но едно е да защитаваш своята теза, друго е да взимаш решения, които са изключително тежки".

Доц. Кунчев е категоричен, че първо трябва да се мисли за здравето на нацията. Затова не бива да се взимат важни решения само на "базата на собствените си разсъждения".

Той напомни, че у нас разпространението на заболяването е в норма, като, за щастие, сме избегнали сценария в Италия и САЩ.

Доцент от БАН разкри кога ще има ваксина срещу COVID-19

Междувременно Ангел Кунчев Ангел КунчевД-р Ангел Кунчев е роден в Симеоновград. Средното си образование е завършил в СОУ "Васил коментира, че хората са показали дисциплина. Той похвали, че е имало такива граждани, които са спазвали освен стриктно заръките на Щаба, но и повече от това, като например категорично са изключили възможностите за събиране с хора или възрастните си роднини.

Доц. Кунчев намира за нормално връщането на наши сънародници от чужбина. Той подчерта, че българите знаят, че извън България няма да получат необходимата грижа или в създалата се ситуация може да останат на улиците. Специалистът обаче не приема начина, по който те лъжат, че са заразени или това, че не уведомяват по надлежния ред българските власти, за да може да се помогне и на болните и на техните близки.

И още нещо, доц. Кунчев вдъхна оптимизъм, че почивката на българите няма да е мираж. Обясни, че при спазване на всички мерки, лятото може да се ходи на море. Разкри, че самият той си мечтае за морска ваканция.

Относно отпускането на мерките, Кунчев каза, че пандемията е успяла да промени живота на всеки един човек. На него обаче не му харесва това, че много хора са възприели отпаденето на някои ограничения като край с борбата с коронавируса.

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Novini.bg
28352 77

Свързани новини

Коментари 77

Добави коментар

2020.05.10 | 12:30

50
Никаква епидемия няма , камо ли пандемия ! Има световна конспирация за нулиране на огромните финансови дългове , престъпления които големите акули нямат намерение да плащат ! Има борба за преразпределение на света и за намаление населението на земята с 3-5 милиарда без бомби и разрушения ! Процесът е стартиран !Идиотите си мислят , че парцала върху устата ще ги спаси !
A

2020.05.12 | 21:18

77
А ти си от определените да оцелеят, и парцал на устата няма да сложиш?
Даа

2020.05.10 | 12:18

46
Тия щутове от щаба да се уволнят и истинският лекар д-ц Мангъров да поеме нещата. За Борисов, Кунчев и другите престъпници затвор, за нанесени щети на обществото ни.

2020.05.11 | 15:57

76
Мангъров е пълен малоумник и трябва да е в затвора за предизвикване към масово убийство!
Димитрова

2020.05.11 | 09:27

71
Оставете човека на мира! Мангъров има паник атаки, сам си го каза в едно интервю. Какво искате да дава разпореждания той и като се паникьоса да му се подигравате до безкрай! Има нови случаи от този корона вирус при деца и се откриват нови заболявания при тях. Да чуем какво ще каже Мангъров по този случай. Нали е педиатър!? За сега незнайно по каква причина мълчи, или се е паникьосъл вече. Искам конкретика в отгова му, а не общи приказки!
до трола отдолу

2020.05.10 | 13:16

61
Това важи повее за теб,щом си слуга на Тиква и Цецу -Кауна-Олигофрена.
Възмутен

2020.05.10 | 12:53

56
Абе казвали ли са ти колко си глупав?

2020.05.11 | 12:26

75
Абе тия другари, които постоянно оплюват щаба са ми много странни. Хем хвалят Китай за мерките които се прилагат там(задължителни маски навсякъде), обаче тука са фурнаджийска лопата. Е тука издишате другари комунисти.
бай Гошо

2020.05.11 | 12:21

74
Самият Мангъров има нужда от помощ :) Имам чувството че не знае на кой свят живее..

2020.05.11 | 11:39

73
А когато всеки ден беще привикван ,хулен и оскърбяван и унижаван от ББ .Ако е вярно че е отишъл в президенството ,значи бързо ще се реши кризата ,защото тука има тука нема си играят силните на деня ,за да прокарват и проекти обслужващите самите тях и да се задържат на власт

2020.05.11 | 11:13

72
Мангъров е привикван в президентството. Когато един учен започне да обслужва политически интереси, той престава да бъде учен.

2020.05.11 | 09:06

70
Чиста политика на управляващите да се задържат на власт ,да разпределят нечии пари ,на свои на шайки около власта и да репресират и да преследват когото си искат ,когато то си и както си искат. . корона вируса го ползват като е причината и оправдание
Работете за излизане от кризата ,

2020.05.10 | 15:34

69
не се замеряйте с лайна , особено назначените бездария от Н О Щ !!!!!
Вашето име

2020.05.10 | 13:48

68
Кой болен, кой здрав всички идващи от чужбина 2 седмици карантина на определено място, дали ще е хотел, но не и у дома. Хотелите малко и тях да подпомогнат, поне малко. Термокамерите могат да хванат някой много болен, но за това не ти трябва камера. Проблем е баланса между човешките права и ограничаването на разпространението на ковид19, аз лично съм за ограничаване. Веднъж да се изчисти в страната и да остане само външната заплаха ще може да се живее както преди с изключение на пътуващите международно. Постепенно ще отпаднат и техните ограничения и ще се изчисти всичко. Но някой трябва да има топки да го направи. Да кажем 1 месец и да има страни със статут "чисти", където не е имало случай от месец... и така. Всеки ще може да пътува, да ходи на заведения, на театри... кой където иска. И трябва да има план за следващи пандемии, защото ще ни се натресе някой супервирус и тогава ...
Явор

2020.05.10 | 13:38

67
Типична Българска работа.Нищо неможе а когато друг прави нещо си мисли че тои по го може.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини