Анализатор: 30 дни китайските власти мълчаха за вируса

  • 04 май 2020 16:56

  • 58740
  • 7
Анализатор: 30 дни китайските власти мълчаха за вируса
©

Има основание в тезата, която артикулира критично отношение към Китай. Властите в Китай направика няколко ключови неща. Напрактика 30 дни китайските власти мълчаха за вируса. До последно Китай не искаше да допусне екипи на СЗО в Ухан. Това коментира в предаването “Плюс минус” международният анализатор Мартин Табаков.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 32990

По думите му този път СЗО се държеше като ПР на Китай. Новата разделителна линия между САЩ и ЕС заради, която те не говорят на един език, е COVID-19. Отношението на Европа към Китай започва да се променя. Същевременно китайската икономика остава да бъде затворена за европейски инвестиции.

По думите му икономическа война вече се води и тя е за това дали китайски фирми ще участват в 5G мрежата.

Преприемачът Цън Цон коментира можеше ли Китай да реагира по различен начин.

Той посочи, че е съгласен с всичко, което д-р Табаков е изброил.

Кой е разработил коронавируса и как - това е въпрос, който все още се дискутира. Защо е допуснато изпускането на вируса и масовото заразяване. Китайските власти дължат отговори на тези въпроси. Защо е подведен светът със закъснялата информация за този вирус, заяви той.

По думите му СЗО този път се изяви като некомпетентна и прокитайска организация. Според него малко по-малко ще започва да се търси отговорност от Пекин.

Той заяви, че е изтекъл доклад, в който е описано, че Китай е запонал да унищожава още януари месец всички данни, свързани с вируса. Китай за няколка месеца от завод на света се превърна във врага на света, каза Цън Цон.

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Novini.bg
58740 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2020.05.04 | 22:01

7
Ей , ненормалници .От колко време се съобщаваше , че имало починали в Китай от непознат вирус и какво направиха всички по света ? Ами нищо . За китайската нова година , колко китайци си ходиха и се върнаха отново в БГ . През това време беше затворен Ухан , но в бг и света нищо . Януари и февруари в БГ болниците се пукаха по шевовете от болни , но не били от това , което иска престъпната власт .И изведнъж опасен вирус . Наистина голяма част от хората са овци .
Валери Иванов

2020.05.04 | 17:56

4
Сигурен ли си че тръгва от Китай. Вируса как стигна до нас.От човек или животно е създаден вируса.Комунизма няма нищо общо .Пишете глупости.Четете повече между редовете там пише всичко.

2020.05.04 | 19:05

6
Сигурен съм, че си платен лъжлив плазмодий от БСП.
Образован /поне малко/

2020.05.04 | 18:06

5
Като чета коментарите и дори да не обръщам внимание на цинизмите, съм вече убеден - здравната ни ситстема е на светлинни години напред в сравнение с оброзователната„„„ Неграмотността е по-страшна от всеки вирус. Простотията е фатална за обществото. След 3-4 ракии хвърлим един хубав бой на жената, слагаме пелерината на Батман и започваме да обиждаме всеки и всичко„ Жалка картинка... дрОгари и пУмия...
Фекален саийт=новини.бг

2020.05.04 | 17:23

3
От Нова ТВ ОТ ТВ ЕВРОПА И КАНАЛ 3 НИЩО НЕ СТАВА ДЕМАГОГИЯ И ПРАЗНОСЛОВИЕ
бкп в белене!

2020.05.04 | 17:14

2
ей, кошлуков, спри с тая соц пумия - по зле си от гнусното ченге хачо!!!!!! 70 млн плащаме НИЕ всяка година за тоя шит!!!!!!!!

2020.05.04 | 17:09

1
Дрогарите мълчаха и за Чернобил. Комунизмът е най-извратената идеология от всичките, дори ислямистите не биха скрили ядрена авария или вирус, излязъл от лаборатория.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини