КНСБ честити Първи май: Работейки отговорно, заедно ще изградим по-добро бъдеще за нас и нашите деца!

  • 01 май 2020 09:09

  • 436
  • 0
КНСБ честити Първи май: Работейки отговорно, заедно ще изградим по-добро бъдеще за нас и нашите деца!
© Pixabay

Честит 1 май, хора на труда!  Запазете достойнството и вярата въпреки всички трудности. Солидарни и заедно можем да преодолеем всяко изпитание. Бъдете здрави! Това се казва в поздравителния адрес на КНСБ.

"От години на този ден милиони работници се изправят като един, за да отправят силното си послание – животът на трудещите се трябва да бъде по-справедлив и по-достоен. Днес, повече от всякога, вярваме в това!", отбелязват от синдикатите.

"За КНСБ и 300 000 синдикални членове 1 май е празник, изпълнен с гордост, удоволетворение и вяра. Гордост от достойния ни труд,  удоволетворение от постигнатите успехи и вяра, че ще преодолеем днешните тежки времена с много мъжество и професионализъм. Работейки отговорно и съвестно, заедно ще изградим по-добро бъдеще за нас и нашите деца", посочва се в поздравителния адрес.

Пламен Димитров: Има дискриминация в достъпа до обезщетения за безработица

От КНСБ напомнят, че заради глобалната пандемия с COVID-19 днешният Първи май е по-различен. Освен това кризата е дала отражение върху всички сфери на социално-икономическия живот.

"Наред с всички трудности днес, в реални и създаващи много тревоги условия, можем да оценим какво стои зад израза герои на труда. Енергията, себеотдаването и смелостта на хиляди, които са на своя пост, независимо от всички рискове – медицински работници, полицаи, пожарникари, заети в транспорта, държавната и общинската администрация и др.", се казва още в поздравителния адрес.

Последвайте канала на

Novini.bg
436 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини