Второкласници дариха храни на хора в неравностойно положение и социално слаби

  • 30 април 2020 13:54

  • 586
  • 1
Второкласници дариха храни на хора в неравностойно положение и социално слаби
© Фейсбук - Йорданка Фандъкова

„Здравейте, учениците от Втори Г клас в 5-о училище „Иван Вазов“ искат да дарят полагащите им се млечни продукти. Има ли възможност да ги предоставим на „Социални дейности“, за да стигнат до хора в нужда. Необходимо ли е да предоставим някакви документи, за да ги изискаме от училище. Благодаря Ви предварително. Бъдете здрава!“

Получих това съобщение преди 3 дни от майката на един от второкласниците, които учат най-важния урок в живота – как да помагат, как да дават от своето и да правят добро, написа във "Фейсбук" кметът на София Йорданка Фандъкова. 

Фандъкова с трогателно обръщение към лекарите за Възкресение Христово

"Дарението на Втори Г клас е вече факт.  Днес с директора на 5-о училище г-н Пощаков и екип на Аварийната дирекция на общината взехме 72 кг кашкавал и 390 кг краставици. Солидно количество, което още днес ще достигне до хора в неравностойно положение и социално слаби с помощта на нашите партньори от организация „Каритас“.

Ето така добротата на Втори Г от 5-о основно училище стига до крайната си цел.

Благодаря на Зорница, която ми писа и на всички родители, които се включиха в организацията. Уверена съм, че когато показваме на децата си радостта от това да дадеш и да помогнеш, възпитаваме щастливи и добри хора. Бъдете здрави!

Със сигурност ще се срещнем наесен, когато ще сте Трети Г. Днес взехте с отличен най-важния изпит – по доброта", написа още столичният кмет. 

„Здравейте, учениците от Втори Г клас в 5-о училище „Иван Вазов“ искат да дарят полагащите им се млечни продукти. Има...

Публикувахте от Йорданка Фандъкова - Yordanka Fandakova в Четвъртък, 30 април 2020 г.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
586 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
шашкъни

2020.04.30 | 14:01

1
някой от ш...баните политици милионери прочете ли това??!?!?!!

Добави коментар

Водещи новини