Отварят за разходка Северния градски парк в Разград

  • 27 април 2020 18:53

  • 1124
  • 0
Отварят за разходка Северния градски парк в Разград
© Pixabay

Северният градски парк в Разград ще бъде отворен за посещение от граждани от утре, 28 април, съобщават от общинската администрация.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 33015

На сайта на общината ще бъде публикувана схема, по която ще може да се извършва движението в парка.

В Разград започва третирането на зелените площи против кърлежи

Посещенията на парка и градските градини ще се допускат при строго спазване на противоепидемичните мерки, както и изискванията за задължително носене на предпазни маски и спазване на дистанция от два метра и половина спрямо други семейства. Съобразно заповедта на кмета на общината е забранена употребата на алкохол.

Гражданите трябва да избягват контакт с повърхности в т.ч. сядане на пейки и тревни площи. Забранено е и ползването на детските площадки и спортните съоръжения. Влизането и излизането от парка ще се извършва единствено от обозначените за целта места и маршрути за разходка.

Северният градски парк може да се посещава само от деца до 12 години, задължително с техни родители или членове на техните семейства, но не повече от двама възрастни, във времето от 09.30 часа до 18.30 часа всеки ден. Спортуващите също могат да посещават парка във времето до 09.30 часа и след 18.30 часа всеки ден, като те следва да се движат самостоятелно.

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Мая Йорданова
1124 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини