Специалист по психиатрия: Не наркотиците убиха Милен Цветков, а арогантността

  • 23 април 2020 07:32

  • 4791
  • 9
Специалист по психиатрия:  Не наркотиците убиха Милен Цветков, а арогантността
© Кадър - Нова телевизия

Това, което виждаме в реалната картина е - човек не може да повярва на очите си. Тестовете са установили наличието на няколко вида наркотици и един огромен, мощен и супер скъп автомобил, даден на  един незрял млад човек. Не наркотиците убиха Милен ЦветковМилен ЦветковМилен Цветков е роден на 30 юли 1966 г. в София. На 19 април 2020 година е убит при катастрофа. Завършва, а арогантността. Това заяви в ефира на Нова телевизия д-р Александър Канчелов, специалист по психиатрия и лечение на зависимости по повод случая с тежката катастрофа, предизвикана от 22-годишен дрогиран шофьор при която загина журналистът Милен ЦветковМилен ЦветковМилен Цветков е роден на 30 юли 1966 г. в София. На 19 април 2020 година е убит при катастрофа. Завършва.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 33048

"Обществената реакция е много остра и случаят ще бъде разнищен", смята още той.

Владимир Тодоров: Ако не беше колата на Милен, щяхме да имаме 5-6 сгазени пешеходци

"В момента не е никакъв проблем всеки тийнейджър за няколко лева да си достави наркотик с много мощен ефект. Съвременният пазар предлага широка гама на дизайнерски наркотици, чиито ефекти не могат да бъдат предвидени. Законът не може да бъде препятствие пред безотговорното поведение, ако обществото не започне да възпитава хора. Чувството за безнаказаност води до най-тежките трагедии", заяви Канчелов.

По думите му обществото привикна към огранизираната престъпност и дори прави героични фигури от тези среди.

"Новите наркотични субстанции са крайно опасни. Семейството е създало предпоставките да се яви този проблем и не го е решило само, би трябвало по най-бързия начин да потърсят професионална помощ, за да го разреши", категоричен е специалистът по зависимости.

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Novini.bg
4791 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
Питане

2020.04.23 | 09:09

1
А има ли нормални семейства в България и колко са те? Кой се грижи да има повече нормални семейства в България и как? Какво значи нормално семейство и кой го защитава? Все прости въпроси и с още по-прости отговори! Стига да го е грижа някой!!!
Човек

2020.04.24 | 15:10

9
Имам един риторичен въпрос,а кой очакваме да се грижи.... Та това е персонална отговорност,семейството си е мое и ако искам да е добре ще се грижа,а ако от нещо не съм доволна има начини,но не вкъщи да си агресираме,а на улицата,като малкото дете като не му е добре плаче,е..за това говоря!? Все да търсим виновен за личните ни незгоди,някак не зряло,да чакаме друг да се погрижи за моето семейство,..също доста незряло и гледаш животът ти минава,а ние не участваме в него,е,как мислите дали е готино все друг да ни е виновен?! Извори...Гласуване...Чакане...Писане по постовете после агресивно и обвинително,,,е,за това говоря и да ви кажа мили хора аз работя за 470лв и съм щастлива,защото имам семейство и сме заедно,нямам време да съм лоша... Пожелавам повече усмивки,а те са точно под носът ви!!!!
Майко и лельо

2020.04.23 | 09:33

2
Този да не е за легализация? Психиатърът май иска да има повече работа. Естествено че и дрогата убива, изменят се съзнанието, ориентацията, емоциите. Точно този ли не го знае? Или политиците, дето се друсат? Пазете се, свестни хора, доколкото сте останали! Бъдещето е ваше, ако някой дрогар не ви убие от Арогантност!?
Човек

2020.04.24 | 14:57

8
толкова ми е тъжно да чета такова побликуване,,тоя,,дрогери,,...просто жалко,този човек на когото казвате ,,тоя,,е един от най добрите специалисти в областта и ежедневно спасява нечий си,дъщеря,майка или баща..но знаете ли,разбирам ви сега голяма част от обществото гледа обвивката,а не вътрешността. Наистина жалко за вас,проблема е по дълбок не са само вследствията,а е добре да се помисли за причините и отговорноста ни като едно цяло..това да е лош и жлъчен човек е лесно,но да си човечен,добър и мислещ хич не е лесно в такива ситуаций..Агресията е по убийствена от дрога,катастрофи и т.н.,преди да обвинявате е добре да сте запознати и това което говорите да го разбирате..убийственно е да си гледащ,но не чувстващ!? Пожелавам на всички по добър ден..

2020.04.23 | 18:23

7
Що да не се легализира, бе? Алкохола ви е легален и масово се друсате с него, както и сядате зад волана ПОД въздействието му! Ама не мякате за това, защото да не ви се бара дрогичката, нали? Какво ще кажете и той да се обяви за наркотик и независимо колко промила, законите да се прилагат най-строго??? Не ви изнася нали, драскачи "компетентни"?
хах

2020.04.23 | 11:11

5
Яснооо. Ако човек е хрисим и не е арогантен то значи може без проблем да се надруса преди да седне зад волана.....Страхотна теза човече!
Ти Си Схватлив

2020.04.23 | 13:17

6
Ако човек е хрисим и не е арогантен, няма да седне зад волана надрусан. Именно арогантността, демек "Я че си правим к'вот си щем, правилата не важат за мен" води до това, че хора карат пияни/надрусани, или просто с бясна скорост и после убиват невинни!

2020.04.23 | 10:33

4
Основната причина е неприлагането на законите. Добри или лоши - трябва да се прилагат. Но има 'хора' над законите и народна милиция занимаваща се с всичко, освен налагане на закони. Нима това му е първо нарушение на тоя сополанко? Как се е разминавал до сега? Там е заровено кучето.
Валди

2020.04.23 | 09:56

3
Да ако има закони и кой да ги прилага няма да е безнаказано умнико доктор плямпалски

Добави коментар

Водещи новини