Фандъкова лично раздаде козунаци и яйца на възрастни хора от социален дом, ще има и за деца без родители

  • 18 април 2020 15:36

  • 607
  • 4
Фандъкова лично раздаде козунаци и яйца на възрастни хора от социален дом, ще има и за деца без родители
© Булфото (архив)

Възрастните хора от общинските социални домове и децата без родители в 14-те ни центъра от семеен тип ще получат козунаци и боядисани яйца за Великден. Заедно с моите колеги днес занесохме 100 козунака и яйца в дома за възрастни хора “Надежда”. Това написа във "Фейсбук" столичният кмет Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска.

"Благодаря на всички дарители, които се включиха в инициатива. В София създадохме най-мащабната организация в помощ на възрастните хора с пазаруване на храна и лекарства от служители на общината и наши доброволци.

Отново напомням за тази възможност и моля възрастните хора да се възползват", написа още кметът на София.

Фандъкова трогната от доброволците в София, звънна на част от тях

"От това как изпълняваме въведените мерки, зависи дали ограниченията ще стават по-строги или скоро ще да говорим за облекчаване.

Моята голяма грижа остават децата, които стоят вкъщи, децата със заболявания и специални потребности. За тях ограниченията са изключително тежки, но заедно с техните родители, се справят.

Нека да мислим и за тях, така че скоро да обсъждаме по-лек режим за излизане", каза още Фнадъкова.

"Контролът на пътуванията към София в следващите дни ще е засилен. Екипите на полицията ще проверяват основанието на всички. Всеки, който планира да пътува към София, да го има предвид", завърши Йорданка Фнадъкова.

Възрастните хора от общинските социални домове и децата без родители в 14-те ни центъра от семеен тип ще получат...

Публикувахте от Йорданка Фандъкова - Yordanka Fandakova в Събота, 18 април 2020 г.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
607 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Ivo

2020.04.19 | 15:00

4
Г-жа Фандъкова умна, спокойна, професионалист. София си има успешен и работещ кмет г-жа Фандъкова, която направи и продължава да прави много за столицата на България. Благодарение на нея София се превърна в един модерен и красив европейски град. Тя е един работещ професионалист, който освен това си ръководи много добре и екипа, с който работи
a

2020.04.19 | 14:59

3
Г-жа Фандъкова е уравновесен , сериозен и чист човек на когото може да се има доверие защото фактите от добрата свършена работа за красива София са налице!!!
анонимен

2020.04.18 | 18:21

1
А кога лично ще се прибере в Самоков?
Ttt

2020.04.18 | 18:46

2
тая що не си стой в къщи за нея не се ли отнася ???

Добави коментар

Водещи новини