Божидар Нанев: Доносът срещу мен дойде от човек от министерството

  • 06 април 2012 07:42

  • 484
  • 0
Божидар Нанев: Доносът срещу мен дойде от човек от министерството
©

Изпитам някакво недоумение и чувство на отвращение. Така заяви, че се чувства бившият здравен министър Божидар НаневБожидар Нанев Божидар Нанев е български лекар и политик, бивш министър на здравеопазването в кабинета на Бойко в сутрешния блок на БТВ.

Най-важното за мен е да запазя името си и да възстановя доверието към мен на този етап. Премиерът не ми е вдигал жълт картон на мен лично, каза бившият здравен министър. Той обясни, че е имал разговори с премиера, които  не са излизали на повърхността. Упреците към него, докато е бил министър на здравеопазването, са били в насока, че бил прекалено диалогичен и че се опитвал и стараел да се разбере с всички.

Доносът срещу мен дойде от човек от Министерството на здравеопазването. За мен това си беше един организиран акт, каза д-р Божидар НаневБожидар Нанев Божидар Нанев е български лекар и политик, бивш министър на здравеопазването в кабинета на Бойко, който бе оправдан по делото за неизгодна сделка с ваксини. По думите му, за да каже кой е виновен за скандала около него, са необходими доказателства. Аз не разполагам с тях и не мога да кажа нищо, категоричен бе Нанев. Мога само да предполагам откъде ми е дошло, добави той.

Божидар НаневБожидар Нанев Божидар Нанев е български лекар и политик, бивш министър на здравеопазването в кабинета на Бойко в момента работи във Франция. Той обясни, че колегите му там знаят какво се е случило с него. „За мен е по-важно да бъде възстановено доверието към мен и да запазя името си, това е най-важното на този етап”, категоричен бе още бившият министър. На въпрос дали е бил член на ГЕРБ, Нанев заяви, че никога не е членувал в партията.

Последвайте канала на

484 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини