БЧК започва да раздава пакети с основни хранителни продукти на най-нуждаещите се в София

  • 07 април 2020 21:48

  • 703
  • 0
БЧК започва да раздава пакети с основни хранителни продукти на най-нуждаещите се в София
©

БЧК започва да раздава пакети с основни хранителни продукти на най-нуждаещите се в София.

В помощ на доброволците в раздаването ще се включат зам.-министрите на труда и социалната политика Зорница РусиноваЗорница Русинова Зорница Русинова е магистър по международни икономически отношения  от Университета за, от пункта на БЧК в "Младост" и Адриана Стоименова от пункта на БЧК в "Люлин", както и депутатите от ГЕРБ Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, и Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в.

Разнасянето на пакетите ще стартира на 08.04.20 г. в 9.00 часа от трите временни раздавателни пункта на БЧК:

* ж. к. “Младост” 1, бл. 506, офис на БЧК

* ж. к. “Люлин” 7, бл. 711, вх. Б,офис на БЧК

* Сточна гара - бул. „Данаил Николаев” №8, бл.3

Индивидуалните пакети са със средно тегло до 30 кг и съдържат продукти като брашно, олио, ориз, консерви и др. Те са осигурени по Оперативната програма за храни, финансирана от Фонда за европейско подпомагане на най-нуждаещите се лица. Кампанията по осигуряването и предоставянето на пакетите се реализира в партньорство между Агенцията за социално подпомагане и Българския Червен кръст.

По време на настоящото допълнително раздаване ще бъдат предоставени и информационни материали с препоръки и указания за предпазване от заразяване с коронавирус.

Последвайте канала на

Novini.bg
703 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини