ГЕРБ-Видин дари защитни средства на МБАЛ „Св.Петка”

  • 03 април 2020 17:47

  • 448
  • 0
ГЕРБ-Видин дари защитни средства на МБАЛ „Св.Петка”
© ПП ГЕРБ

Депутатът Владимир Тошев, общинското ръководство и съветници от ГЕРБ-Видин дариха защитни средства от най-висок клас на МБАЛ „Св.Петка”.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 32973

Дарението включва шест комплекта защитни шлемове с най-висок клас защита и консумативи за тях, 15  комплекта респираторни апарати със защитни очила, консумативи за тях и 50 защитни гащеризони.

Общински съветници от ГЕРБ дариха защитни средства на медиците в Самоков

Емилиян Енчев, общински ръководител на ПП ГЕРБ – Видин, предаде  дарението на д-р Богдан Томов, зам.-директор по медицинската дейност на МБАЛ „Св.Петка”.

Той благодари от името на медиците, които са на първа линия, и сподели, че повече от всякога здравното заведение се нуждае от подкрепа.

 „Призоваваме общинските ръководства на ПП ГЕРБ в областта, членовете и симпатизантите на партията, както и жителите на община Видин -  да помогнем на лекарите, на нуждаещите се - всеки според възможностите си - с дарение, добра дума или добро дело. Но най-вече призоваваме хората да проявим дисциплина и разум, всички да си стоят вкъщи, да спазват ограничителните мерки“, заявиха  от ГЕРБ - Видин.

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Радина Лазарова
448 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини